Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 8 maart 2012

Knock, Knock! This is me!

Ben je op zoek naar 'MyBeautifulCrazyLife'? Sorry, ik moet je teleurstellen. Je zit op de verkeerde pagina! Nou ja, de verkeerde pagina... MyBeautifulCrazyLife is weg! Foetsie!
Maar waarom? Ik hoor het jullie denken. De meesten van jullie komen op mijn site door naar mybeautifulcrazylife.tk te gaan. Totdat ik van een vriendin te horen kreeg dat mijn site iets raars deed. Ik meteen kijken en ja hoor, toen ik erop kwam kreeg ik: U HEEFT IETS GEWONNEN! Blablablablablabla. Ik dacht meteen aan een virus en ik had echt zoiets van: Niet weer, he! Niet na het probleem van vorige keer! Na even heel veel problemen te hebben en even keihard te schreeuwen van frustratie, heb ik de vriend van mijn nicht opgebeld en die heeft het even voor me uitgezocht. Wat bleek? Mijn .tk domein was verlopen en ik moest hem voor 20 dollar terugkopen. Als ik dat niet deed bleef er reclame op. Nou, ik ga dus echt niet betalen voor een tk domein! Dus ik heb mijn naam veranderd en een nieuwe naam bedacht!

Alles op mijn blog is hetzelfde gebleven, de artikelen zijn hetzelfde, op dit moment is de layout nog hetzelfde, de persoon erachter is hetzelfde, maar alleen de naam is veranderd. Als ik dan toch een nieuwe naam moest nemen, moest het wel een leuke zijn. Dus het is geworden: 'Knock, Knock! This is me!' Hihi, klinkt dat niet leuk?

Het enige probleem voor sommigen van jullie zou kunnen zijn dat jullie me niet meer op bloglovin volgen! Mybeautifulcrazylife bestaat nog steeds op bloglovin, maar er is ook een nieuwe van Knock Knock, This is me!

Hopelijk heb ik jullie hiermee voldoende geinformeerd en volgen jullie me gewoon weer op Knock Knock! This is me! Liefs!

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive