Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 26 oktober 2011

Tag: 100 Feiten over mij! - Deel 1

Deze tag vond ik en het leek me leuk om mezelf eens onder de loep te nemen. Wat zijn nou echt feiten die jullie helemaal niet van mij weten? En kan ik er honderd vinden? Nou, ik heb ze gevonden! En aangezien 100 feiten in één keer wel erg veel zijn, doe ik deze tag in 3 delen!

1. Als ik wakker word check ik altijd als eerste mijn mobiel. Even alle Twitter berichten teruglezen van de hele nacht. Ik ben daarbij ook nog eens ontzettend verslaafd aan Twitter.

2. Ik ben nog nooit naar een concert geweest. Oké, K3 tellen we niet mee! En stiekem baal ik hier wel van. Ik wil telkens ontzettend graag, maar ik heb geen vervoer om terug te gaan. Mijn ouders krijgen al een hartaanval als ik het woordje 'trein' zeg.

3. Ik had vroeger een hele verzameling barbies. Ik had ze allemaal uitgestald staan op een enorme plank, waar ze allemaal op elkaar geduwd waren, omdat er telkens een nieuwe bijkwam. Ik denk dat ik er een stuk of 50 had. En het leuke was… ik speelde er nooit mee, want ik vond auto's veel interessanter!

4. Als ik laat naar bed ga ben ik de volgende dag echt ontzettend chagrijnig en kan ik niets hebben.

5. Ik hou van voetbal op tv! Volgens mij ben ik bijna het enige meisje dat graag naar voetbal kijkt. En hierbij moet je natuurlijk ook even de leuke voetballers achterwege laten!

6. Ik voel me ontzettend onzeker als ik een jurkje aan heb, altijd gehad! Op één of andere manier ga ik dan bij elke beweging die ik maak nadenken of het er niet raar uitzag. Dat neemt niet weg dat ik ze wel ontzettend leuk vind.


7. Ik heb door de weeks nooit zin in het weekend, omdat het begin van mijn weekend nog 100 keer drukker is dan normaal. Zo heb ik vrijdag de laatste twee uur gym, waar vandaan ik dan naar mijn werk moet. De volgende ochtend heb ik 3 uur Musicallessen en dan moet ik weer werken tot 19:00. Ontzettend vermoeiend!

8. Ik ben nog nooit met de trein geweest! Nee, echt niet! Of misschien één keer, maar ik weet het dan niet meer.


9. Ik lach om mijn eigen grappen, terwijl niemand anders dat doet.

10. Ik ben Tumblr verslaafd. Sinds een week heb ik Tumblr en ik zit er alleen maar op. Plaatjes te ‘rebloggen’. Mijn Tumblr is: http://lovemybeautifulcrazylife.tumblr.com/

11. Ik heb niet veel ‘echte’ vrienden. Zoals ze meestal zeggen: ‘Echte vrienden zijn op één hand te tellen’. En zo is het precies bij mij.

12. Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten. Ik ben er niet eens bij in de buurt geweest! De enige keer dat ik echt naar het buitenland ging, was naar Londen. En wat doen we? We gaan met de bus… Wat honderd keer langer duurt dan met het vliegtuig en waardoor we ontzettend veel tijd verloren.


13. Als mensen lang niet reageren op msn of op een smsje, word ik ontzettend chagrijnig.

14. Na mijn school wil ik graag een dans/musical opleiding gaan volgen. Alleen ben ik ontzettend bang dat ik het niet aankan.


15. Stiekem zing ik regelmatig met een deo-bus of een borstel in mijn hand allemaal liedjes zo vals en hard mogelijk. Maar geef toe, wie doet dat niet?

16. Ik kan ontzettend snel van humeur veranderen. De ene minuut ben ik ontzettend vrolijk en de andere minuut kan ik me opeens heel verdrietig voelen.

17. Ik heb ontzettend veel moeite met vrienden maken. Ik ben dan ook heel moeilijk aanspreekbaar, maar zodra ik een tijdje met iemand ben dan begin ik wel veel te praten.

18. Ik praat ontzettend veel! Echt heel veel! Je moet soms echt even zeggen dat ik mijn mond moet houden, want anders blijf ik doorratelen.

19. Ik heb twee Youtube-accounts. Mybeautifulcrazylife & JustlikeRomy.
20. Ik trap altijd honderd keer in dezelfde grapjes. Al doe je het een minuut later, ik trap er toch in!

21. Ik kan op sommige momenten heel vervelend zijn! Mijn vrienden weten dat het zo is. Ik kan bijvoorbeeld heel lang doorgaan over hetzelfde of heel irritant zijn met porren.

22. ’s Avonds krijg ik altijd honger! Dan krijg ik vreetbuien en eet ik alles wat los en vast zit!


23. Ik heb heel veel moeite mezelf aan te zetten tot sporten. Elke keer als ik wil hardlopen dan verzin ik een smoesje om het niet te doen en ik trap er zelf nog in ook!

24. Als ik kritiek krijg kan ik het me heel erg aantrekken.

25. Ik slaap nog met een knuffel. Een hond die ik met mijn geboorte heb gekregen van iemand die nu nog steeds een vriendin van mij is. We zien elkaar bijna nooit, maar alsnog hebben we veel contact. Die hond betekent dan ook veel voor me. Zijn haren zijn dan ook allemaal bij elkaar gaan zitten, omdat ik er zoveel mee sliep.

26. Ik stel alles uit. Echt alles! Huiswerk maken, kamer opruimen, tafel dekken, stofzuigen, naar school gaan, slapen, etc. etc.

27. Mijn ouders vinden dat ik lui ben, maar ik vind zelf van niet.

28. Ik ben goed in Nederlands en Wiskunde, twee vakken die totaal niet met elkaar in vergelijking zijn.

29. Thee drink ik wel eens en je kan me echt elke smaak geven, behalve groene thee. Dat vind ik echt niet lekker!

Tumblr_lt4cm3tyoz1qzglppo1_500_large

30. Ik ben 1.72 en ben er ontzettend blij mee!

31. Mijn geluksgetal is altijd 18 geweest. Gewoon omdat ik het getal zo mooi vind!

32. Al geef je mij nog zulke duidelijke hints, ik heb het gewoon niet door. In dit geval ben ik gewoon ‘dom’!

33. Ik hou niet van jongens met enorm gespierde lijven. Vind het maar lelijk. Geef mij maar een jongen met een normaal postuur.

Dit was deel 1 van de 100 feiten over mij!

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive