Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zondag 28 oktober 2012

Herfst of winter?

 
Oh man, wat is het koud! Begin deze week was het nog lekker warm en kon ik gewoon in mijn blouse of dun vestje buiten lopen en nu? Nu trek ik een dikke sweater aan met daar overheen een dikke winterjas, een sjaal, handschoenen en een warme muts. Hoe kan het weer ooit zo snel omgeslagen zijn? Nederland, I really really don't like you! Ik bevries in ieder geval! Meer mensen last van?
Dan ben ik daarentegen wel heel erg overgevoelig voor kouw! Vorige week fietste ik al met een muts op, omdat ik anders hoofdpijn krijg en nu zit ik zelfs in de les te bibberen... Geen idee hoe het komt! Ik vraag me echt af of het niet toevallig al winter is?
 
Naast het weer heb ik ook echt een dipje. Voor mijn toetsweek die morgen begint heb ik echt geen zin meer. Ik ben helemaal klaar met school! Vrijdag kreeg ik al een cijfer van een leertoets binnen en dat was een 5,3. Ik was niet de laagste, maar toch baalde ik een klein beetje van mezelf. Hoe kan je zo stom zijn om je leesteksten zo te verkloten? Ook begaf vrijdag mijn telefoon het... Mijn altijd trouwe Samsung Galaxy S heeft de laatste tijd heel veel kuren en valt elke keer zomaar uit. Vrijdag gebeurde dat weer en toen ik hem daarna weer opstartte was ik alles kwijt! Al mijn nummers, al mijn sms'jes... Ik kon wel janken! Wel stonden gelukkig mijn foto's er nog op en mijn apps. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten tot ik mijn Iphone 5 heb!
 
Vrijdagnacht ben ik naar een horrornight geweest bij Pathe Utrecht. Ik hou van horrorfilms, voor de mensen die het nog niet wisten, en toen ben ik met een paar vrienden meegegaan. Het was heel gezellig, maar duurde wel tot 03:00 's nachts. De volgende ochtend moest ik om 08:00 opstaan en daarna moest ik heel gezellig van 10:00 tot 13:00 naar mijn musicallessen en moest ik 's avonds ook nog 7 uurtjes lang werken! Wat doe ik mezelf aan?
 
Vandaag nog even lekker hard leren voor school en morgen begint die zenuwslopende toetsweek toch echt!
 
Liefs, Romy.


Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive