Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zondag 23 september 2012

Event: VMA's 2012

Oké, het is dan wel eventjes geleden dat de VMA's 2012 waren, maar toch kon ik dit niet voorbij laten gaan. In Nederland kwam dit pas om 02:30 's nachts op televisie en ik denk dat velen het daarom niet gezien hebben. Ik daarentegen heb het opgenomen en de volgende ochtend om 08:00 's ochtends teruggekeken en ik heb een aantal mooie outfits gezien, maar ook een paar waar mijn mond van open viel. Kijk mee!

Als eerste Alicia Keys. Hoewel ik dit altijd een mooie vrouw vind, vond ik deze outfit niet heel erg geslaagd. Om eerlijk te zijn vind ik de jurk niet mooi, maar zij kan het wel redelijk hebben. Maar ik ben niet zo weg van haar haar, I'm sorry. Haar make-up daarentegen maakt het wel helemaal goed! Prachtig!

Katy Perry ziet er eigenlijk altijd goed uit. Wat zij ook draagt, het staat haar goed! Zo ook bij de VMA's. De jurk had een ieder ander echt vreselijk gestaan, maar Katy... Tja, zij kan deze gewoon dragen met 'flair'. Haar haar zit lekker losjes langs haar hoofd. Haar make-up had beter wel anders gekund. Ik vind dat het haar heel erg vampier-achtig doet lijken. Ben ik de enige?

'Miley Cyrus', waar moet ik beginnen? She looks fantastic! Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik zag dat ze haar haar af had geknipt heel erg schrok. Ik vond het heel anders en apart! Maar eigenlijk vind ik het nu wel ontzettend leuk staan. Het is lekker fris, zo'n kort koppie! Daarbij heeft ze haar haar ook nog eens gegeven aan een goed doel en daar kan ik alleen maar respect voor hebben! De jurk vind ik erg gewaagd, maar toch staat dit allemaal bij elkaar wel. Het is een echt kloppend plaatje!

Nicki Minaj... What the fuck? 'Lieve schat, wat dacht jij toen je die ochtend opstond?' Ik heb haar altijd al een rare vogel gevonden, maar dit slaat echt alles... Buiten de kleding (nouja, het pakje) had ze flinke uitgezakte nepwimpers en dat gele haar? En serieus, kon ze nou echt niet vrolijk kijken?

Rihanna! Hoe zonde ik het ook vind dat ze haar haar eraf heeft geknipt, ze staat weer heel mooi op de rode loper! Wat heeft die vrouw toch een prachtlijf en gezicht! Werkelijk alles staat haar mooi en dat witte... Prachtig, prachtig, prachtig!

Rita Ora. Ik ben gek op haar, maar deze outfit slaat toch wel een beetje de plank mis. Net alsof ze een of andere robot is, ofzo. Een beetje 'too much'.

Taylor Swift ziet er altijd goed uit, zo ook bij de VMA's . Dit meisje kan er gewoon niet slecht uitzien. Stijle haren, prachtige make-up en een lichaam waar je 'u' tegen zegt! Zelfs nu ze wit aan heeft getrokken staat het haar, ondanks haar ontzettend bleke huid. Ik ben jaloers!

Dan de laatste die ik eigenlijk gewoon niet weg kan laten, als grote fan-zijnde. One Direction! Hmm, ik hoef niet veel te zeggen toch?

Hebben jullie de VMA's 2012 ook gekeken? Wat vonden jullie ervan? Wie zag er fabulous uit en wie sloeg volledig de plank mis?

Liefs, Romy.

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive