Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 24 augustus 2011

Too Faced Shadow Insurance - Candlelight.

Toen ik van mijn vader €100 mocht uitgeven in Utrecht, als excuses voor het niets doen in de vakantie, was MAC het eerste wat in me opkwam. Maar toen ik nog €80 over had, schoot Too Faced me te binnen. Dus heb ik mijn ouders en broertje meegesleept de V&D in, richting de make-up afdeling, wat ze altijd verafschuwen en ging op mijn gemak van alles bekijken.
En wat was de keuze moeilijk! Ik wilde graag een palette hebben, maar ook de Primers wilde ik graag uitproberen. Uiteindelijk ben ik voor de 'Too Faced Shadow Insurance' gegaan. De 'Candlelight' sprak me erg aan.


Too Faved's Eye Shadow Primer Candlelight heeft een romantische gloed met glinsterende gloed van kaarslicht. De gouden formule brengt een sexy en gericht licht, dat de oogschaduw een vleugje warmte geeft.


Het doosje vind ik er erg leuk uitzien. De kleur blauw maakt het vrolijk en de 'Candlelight' staat leuk en apart aangegeven.Ook de tube zelf is erg leuk. Het is jammer dat deze dan wel wit is en niet blauw, maar dat komt doordat een andere versie al blauw is. Waarom ze dan niet het doosje ook de witte kleur geven? De tube heeft wel leuke kleuren en is niet zo groot, hooguit 5/6 cm lang en heel dun. Toch heb ik gehoord dat deze wel lang meegaat, dus ik ben benieuwd!De opening van de tube is wat langer. Ik vind dit wel fijn, omdat je dan precies ziet wat je doet en hoeveel eruit komt. Soms heb je namelijk dat je het niet kan zien, doordat de tube in de weg zit.
Ook smeert de primer goed uit en heb je maar een heel klein beetje nodig. Want op de swatches hieronder heb ik eigenlijk al teveel gebruikt.

Zonder zonlicht: 

Met zonlicht: 

Ik heb een bruine oogschaduw van Essence gebruikt. En inderdaad, deze oogt wel degelijk warmer. De kleur was wel wat moeilijker op de primer te krijgen, om het goed te kunnen zien op de foto. Maar in het echt werkt het gewoon prima en is de kleur een stuk warmer. Erg goed!

Verpakking: 9/10
Gebruikersgemak: 7/10
Het product zelf: 8/10
Prijs: 5/10

Ik vind het een goede, fijne primer, maar de prijs is wel erg hoog.

De 'Too Faced Insurance Primer - Candlelight' is te koop bij de Sephora in de V&D voor €18,80. Ik had zelf nog 20 procent korting, maar ik weet niet of die actie nog geldt!


2 reacties:

Claudia zei

Mooi zeg! En ik vind de MAC leuk spul hebben maar slaag zelf beter bij de Sephora met al die verschillende merkjes, dus goed dat je dat ook nog even te binnen schoot! :)

Carola zei

Wat fijn dat je deze mocht uitkiezen, persoonlijk vind ik hem te duur om zelf te kopen

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive