Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 25 augustus 2011

Mijn laatste 50 euro!

Weten jullie nog dat ik twee weken geleden vertelde dat mijn vader mijn broertje en mij ieder €100 gaf om uit te geven die avond? Ik had toen €50 uitgegeven en toen we later thuiskwamen had mijn vader gezegt dat ik het ook later mocht uitgeven.


De volgende dag zat ik op bol.com te speuren naar leuke cd's die ik al een tijdje wilde hebben. En daar heb ik het geld dan ook uitgegeven.De CD's die ik gekocht heb zijn:


Demi Lovato - Don't Forget.
Ik ben al een lange tijd fan van Demi Lovato. Sinds haar comeback heb ik steeds meer respect voor haar gekregen en heb een wat oudere cd van haar gekocht. Er staan veel liedjes op die ik nog niet kende en heb deze op dit moment al helemaal plat geluisterd! Mijn favorieten zijn: Lala Land, Don't Forget & Tw Worlds Collide.


Selena Gomez & The Scene - Kiss And Tell.
Ook Selena Gomez heb ik altijd goed gevonden. Meer in acteren dan in zingen, maar ze heeft goede liedjes. Zoals Who Says, Naturally & Tell Me Something I Don't Know. De cd stond anders weergegeven op bol.com en ik kreeg deze thuis gestuurd. Ik weet niet of het de echte is, maar de liedjes staan er tenminste allemaal op. En ik heb er een nieuw favoriet liedje bij! Namelijk 'The Way I Loved You'!


Glee - Volume 1.
Glee, ik vind het leuk om naar te kijken, maar je zal mij niet helemaal verslaafd zien raken, zoals velen. Toch vind ik de liedjes die ze zingen fantastisch! Ze zingen het meestal nog beter dan de artiest zelf! Echt fantastisch! Dus vandaar dat alle cd's van Glee op mijn lijstje stonden. Mijn favorieten op deze cd zijn: Don't Stop Believin', Take A Bow, Somebody To Love & Defying Gravity.


Glee - Volume 2.
Ook Volume 2 heb ik aangeschaft. Op deze zitten wat minder bekende liedjes voor mij, maar toch vind ik Imagine erg mooi!


Glee - Volume 3.
En ook Volume 3 heb ik genomen. Zo heb ik al 3 van de cd's en heb ik er nog 3 te gaan. Op deze cd staan meer nummers dan op de vorige twee cd's. Zo vind ik 'Gives You Hell' & 'Bad Romance' erg mooi.

Iedereen praat over de goede service van bol.com. Nu heb ik al een aantal keren besteld daar en het is altijd goed gegaan, maar van deze verzending ben ik niet helemaal tevreden.
Ten eerste stond er 'tussen 3-4 werkdagen' bij de bestelling en kreeg ik het pas 7 dagen later binnen. Misschien komt het door de vakantietijd, maar het had even aangegeven mogen worden.
En ten tweede leken al mijn cd's prima, totdat ik Glee - Volume 1 zag, een grote barst door het hoesje:


We hebben er een klacht over ingediend, en we krijgen een nieuw hoesje opgestuurd. Niet helemaal zoals het had moeten gaan, maar hopelijk was dit eenmalig!

Hebben jullie goede ervaringen met de service van bol.com?

Toen ik bestelde stond er dat het tussen de 3-4 werkdagen zou duren, maar 7 dagen later kwam het pas in de bus. Iets waar ik niet heel tevreden over ben,

4 reacties:

Anoniem zei

Hmm, wanneer ik iets van bol.com bestelde had ik het altijd de dag erna ofzo al in huis ö

Lauradenkt zei

Ik vind de service wel goed hoor!

Carola zei

Ik ben wel tevreden over de service van bol.com
Zo te zien ben je een Glee fan :)

Vera zei

Niet echt mijn smaak! ;)
Als ik bij bol.com bestel heb ik het vaak de dag erna of in ieder geval 3 dagen later ofzo wel binnen. Ik heb nog nooit problemen met bol gehad.

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive