Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 26 augustus 2011

B'day - DVD Wishlist!

In September ben ik jarig en ik vind het altijd heerlijk om een maand van tevoren te beginnen met enorme waslijsten te maken met dingen die ik wil hebben, gewoon omdat het leuk is. En natuurlijk niet dat ik er iets van verwacht te krijgen, want ik vraag meestal toch geld waar ik misschien iets mee kan kopen. Toch ga ik jullie aankomende weken een paar lijsten laten zien met dingen die ik nog graag zou willen kopen.

Deze keer zijn dat DVD's. Ik ben er gek op, kijk vaak films en heb een waslijst met wel meer dan €2000 euro aan films die ik nog zou willen hebben.
You Again - Een wat oudere film, die ik eigenlijk nog nooit gezien heb. Ik hoorde van vriendinnen dat deze erg leuk was, dus wil hem graag zien.
Ciske de Rat Musical DVD - Een van de weinige Nederlandse Musicals die op DVD is verschenen en die ik niet in het theater zelf heb gezien. Al een lange tijd op mijn Wishlist.
Doe Maar Musical DVD - En ook deze Nederlandse Musical wil ik graag op DVD. Ik heb hem ondertussen al een stuk of tien keer gezien, maar krijg er maar geen genoeg van.
Honey - Een oude dansfilm, waar nu het tweede deel van in de bioscoop draait. Ik wil daar nog graag heen, maar vind eigenlijk dat ik eerst het eerste deel van gezien moet hebben.
The Notebook - Een film waar ik veel goeds over hoor en graag zou willen zien.
The Parent Trap - Een heel oude film, maar ook zo leuk! Ook al vaak op televisie gezien, maar vind de film gewoon zo ontzettend leuk!
My Sisters Keeper - Nog nooit gezien, maar lijkt me een supermooie, jankfilm!
Orphan - Ik hou van horrorfilms en thrillers! En deze moet je dan eigenlijk ook gewoon gezien hebben, maar ik heb deze dus nog nooit gezien en moet er natuurlijk wel 'bij horen'.
Valentine's Day - Een film van vorig jaar die ik graag nog had willen zien in de bioscoop. Maar dat is er niet van gekomen en wil hem nog graag zien, bijna al mijn favoriete actrices in één film!
17 Again - Ook al zo oud! Maar tja, Zac Efron... Zegt al genoeg, denk ik?
Burlesque - Volgens velen een goede film en ik ben nog steeds erg benieuwd hoe deze is!
Black Swan - Vorige week gezien en nog steeds weg van de film. Lekker dramatisch, maar ook zo mooi! Alleen moet ik afentoe even rillen van het magere lijf van Natalie Portman.
Easy A - Ook veel over gehoord en ik vind Emma Stone een leuke actrice!
Red Riding Hood - Nog niet op dvd en volgens mij nog niet eens in de bioscoop, maar zodra deze uitkomt wil ik hem zeker kopen!
Never Say Never - Tja, dit klinkt raar, aangezien ik geen Justin Bieber fan ben. Maar toch lijkt het me wel een leuke film. Ik vond het het niet waard om naar de bioscoop te gaan voor deze film, al heb ik er wel even over nagedacht, maar nu deze op DVD is wil ik hem wel graag kopen. Gewoon om op mijn gemak naar zijn leven te kijken en hoe zijn leven nou is. Ben ik altijd wel benieuwd naar geweest!
Water for Elephants - Reese Witherspoon is mijn favoriete actrice en ik wil eigenlijk gewoon alle films van haar hebben. Zo deze ook!
Just Like Heaven - Deze wil ik ook hebben om de reden hierboven, maar ook omdat ik deze film al honderd keer gezien heb en nog steeds gek blijf op deze film. Het verveelt gewoon nooit! Ook omdat het zo mooi is en het verhaal is zo apart! Hoe komt iemand erop om zo'n verhaal te bedenken?
Letters To Juliet - Kleine stukjes gezien en verliefd op de film. Ik heb niet eens de hele film gezien, dus wil deze snel kopen!

Welke films vinden jullie aanraders voor mij?5 reacties:

Carola zei

The notebook en my sisters keeper zijn beide erg goede films.

Ik heb ciske de rat de musical gezien, en kan je de dvd dan ook aanraden.

Lauradenkt zei

Easy a lijkt me heel leuk.

Yanou zei

Leuke films! Leuk dat je Never Say Never erbij hebt staan, ik ben er samen met mijn zus een geweest. (zij is fan, ik niet) Eerst naar het concert daarna naar de film, ik vond het wel leuk, maar niet dat ik zeg vaker. Het was ook wel mooi dat die dan met de hand zo echt naar de toe kwam (3d) Dus ik zou hem zeker kopen, gewoon om te kijken! Nu zie ik meteen leuke films die ik ook meteen kan kopen.

Saskia zei

Een aantal film's hiervan heb ik al gezien.

Vera zei

Easy A wil ik ook hebben!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive