Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 5 juli 2011

Top 5 vakantielanden!

Eigenlijk ben ik nog nooit op vakantie geweest! Mijn ouders houden er niet van. Mijn vader haat warmte en mijn moeder wilt zich daaraan aanpassen. Nog nooit ben ik verder geweest dan Belgiƫ en Duitsland. En als ik daar dan was dan gingen we alleen even naar de Aldi of Liddl, omdat dat veel goedkoper is dan in Nederland. Vorig jaar ben ik dan eindelijk een keer verder geweest. Een weekend naar Londen, maar toch kon je het niet echt als een vakantie zien. Het was heel gehaast in een schoolweek van mij en dan moest ik daar nog leren! Wel vond ik het daar fantastisch.


Al 8 jaar lang zeur ik aan mijn moeders hoofd om op vakantie te gaan. Maar altijd krijg ik de reactie: 'Je vader houdt er niet van.' En als ik dan zeg dat we ook met z'n 2en kunnen, aangezien mijn broertje dan ook niet mee wilt, dan knikt ze maar wat. En meestal beloofd ze dan dat we de volgende zomervakantie echt op vakantie gaan, maar dat gaat ook nooit door.

Ondanks dat ik nog nooit op vakantie ben geweest en het dit jaar ook niet gaat gebeuren, heb ik wel al heel lang een lijst met landen waar ik zo graag een keer heen zou willen!

New York.


Ja, dit is echt een droom van me. Wat lijkt me dat een fantastische stad! Maar ik denk dat het voor zich spreekt als ik zeg dat ik me daar helemaal los zou gaan met shoppen? Niet een goedkope reis, maar je zou het ervoor over moeten hebben, toch?
China.


Mijn moeder is afgelopen week in Hong Kong geweest en eerst leek dit land me helemaal niets, maar nu ik er wat over heb opgezocht, lijkt het me super. Het is heel apart daar en het lijkt me mooi om zoiets mee te kunnen maken.

Griekenland.


En ook Griekenland lijkt me heel mooi. Je hoeft alleen maar naar de foto hierboven te kijken en je snapt me al!

Denemarken.


En dan met name Copenhagen. Wat lijkt me dit een gezellige stad! Lijkt me heel leuk om een paar daagjes te zijn!

Engeland.


Sinds ik in London ben geweest heb ik iets met Engeland. Niet alleen London, maar ik ben ook een dagje in Canterbury geweest. Dat was precies het tegenovergestelde van London, maar ook zo gezellig. Ik zou graag nog een keer terugwillen naar Engeland en meer plekken bezoeken. En natuurlijk gewoon nog een keer teruggaan naar London, aangezien ik heel veel dingen niet heb kunnen doen.

Wat zijn jullie favoriete vakantielanden?

4 reacties:

Julie zei

Beste vakantie ever was toch wel New York en op een goede tweede plek staat toch wel Marrakech. Ik hou ervan om iets te zien. Niet op een camping te zitten die zo groot is als een dorp en je heel de dag schreeuwende kinderen om je heen hebt. Niks voor mij!

Maccia zei

Wat jammer dat als jij de behoefte hebt om wat verder weg op vakantie te gaan de rest van het gezin dat niet wilt. Inmiddels heb ik een groot deel van Europa gezien en alles wat in het zuiden (en oosten) ligt spreekt me wel aan. Misschien kan je op een bepaalde leeftijd met je vriendinnen een sneltrein of vlucht boeken naar een vakantiebestemming in Europa?

Carola zei

Wat jammer dat je nog nooit echt op vakantie bent geweest.
Griekenland is zeker een erg leuke vakantie bestemming, Engeland is ook een favoriet al ben ik er pas 1x geweest

Liesewiesje zei

New York is inderdaad zooo geweldig :D Daarnaast vind ik ook de Griekse eilanden, Turkije en Spanje fijn :)

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive