Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 6 juli 2011

Afval-update #1

Het leek me wel eens leuk om jullie een update te geven over het afvallen en waarom ik het doe.

Ik ben nu 3 maanden bezig met afvallen. Niet op de manier van streng diƫten, maar op de manier van gezond eten en minder snoepen. Ik ben altijd gewend geweest om veel te snoepen. Als ik thuis kwam van school pakte ik altijd een paar snoepjes en vooral als ik pas om half 5 uit was sloeg de honger toe en kon ik alles eten wat los en vast zat. Op school kocht ik vaak zakken chips en snoep en ook gewone cola dronk ik veels te veel! Sporten deed ik ook niet veel, want dan ene uurtje dansen in de week was zeker niet genoeg!


Vroeger werd ik veel gepest, omdat ik dik was en volgens iedereen was ik lelijk. Elke dag kwamen de opmerkingen naar me toe en dat heeft mij altijd heel onzeker gemaakt. En het erge was dat ik het ook nog echt vond. En altijd nam ik me voor om af te gaan vallen, maar nooit kon ik me eraan houden. En dat maakte mij altijd nog onzekerder, het feit dat het me gewoon niet lukte.

Totdat te dag kwam dat ik het echt pas besefte. Die 82 kilo die ik woog met de lengte van 1.72 was gewoon niet gezond! Een BMI van 27 was richting zwaar overgewicht en ik zat ontzettend rot in mijn vel. Ik besloot dat ik er iets aan ging veranderen en dat het ook echt moest. Ik ben lid geworden van een forum waar allemaal meisjes zaten die ook zwaar overgewicht hadden. Niet overgewicht van 1 of 2 kilo, maar overgewicht van 10 kilo of meer! En wat heeft me dat geholpen!
Het is niet zo dat ik helemaal niets meer snoep, maar dat ik veel meer fruit en groente ben gaan eten. En snoepen doe ik echt nog wel, zelfs soms iets te veel, nog steeds, haha. Ook ben ik meer gaan bewegen. Dansen is iets wat ik supergraag doe en na dat ene uurtje op maandagavond, dans ik elke dag de hele dag door. Elke vrije tijd die ik heb trek ik mijn joggingsbroek aan en ga dansen. En het voelt heerlijk!

Ook heb ik een belonings-schema gemaakt:

Als ik de 75 kilo heb gehaald, wat dus nu zover is, mag ik een 88 Warm Palette kopen.
Als ik de 71 kilo heb gehaald, ga ik mijn eerste product van MAC aanschaffen.
En als ik de 67 kilo heb gehaald, mag ik een jurkje kopen. Eigenlijk heb ik al een aantal jurkjes aangeschaft, maar het gaat om het idee, haha.

Laatste weken heb ik echt slecht gegeten. Ik was afgelopen week continue in de stad en heb daar zoveel slechts op. Maar toen ik op de weegschaal ging staan zag ik dat ik nog een kilo afgevallen was! Ik heb eigenlijk ook superveel gelopen, en ben trots dat ik dit heb gehaald!

Nu is mijn gewicht 75 kilo en ik wil graag verder tot de 65/67 kilo. Het perfecte gewicht voor iemand van mijn lengte is 61 kilo, maar dat lijkt me voor mijn bouw gewoon veels te licht. Dus heb ik besloten om hooguit tot de 65 kilo te gaan.

Ik voel me nu ontzettend veel fijner. Ik schaam me niet meer om in de klas op te staan en naar de prullenbak te lopen, of om op een verjaardag op te moeten staan en naar de deur te lopen terwijl de hele kamer vol zit met mensen. Ik durf weer dingen te doen die ik nooit eerder heb durven doen en begin mezelf mooi te vinden.
Veel mensen zien aan me dat ik ben afgevallen en geven er complimentjes over en het voelt zo fijn als mensen zeggen dat je gezicht mooi is afgeslankt, je er slanker uitziet en meer hals hebt gekregen!

Hier een voor en een na foto!

Als ik naar mezelf kijk in de spiegel zie ik nog geen echte veranderingen, maar andere mensen zien het heel goed, dus ik ga daar altijd maar gewoon vanuit. Hopelijk kan ik binnenkort nog meer foto's laten zien van veranderingen!

7 reacties:

Anoniem zei

Je ziet het wel hoor! Je hoofd is slanker geworden zeg maar. Goed dat je dit doet! Zolang je maar niet te veel doorslaat haha ;p

Lauradenkt zei

Ja, ik zie het wel in je gezicht! Knap dat je dit volhoudt :)

Anoniem zei

Supergoed dat je hierover schrijft! Knap dat je dit zo goed volhoud!
Veel succes!(:
Liefs, Eljah

Yanou zei

Je ziet het wel. Knap dat je dit volhoudt! Succes.

Maccia zei

Ik zie al wel verandering! Volhouden en niet doorslaan!

Laura zei

Super knap! Ik zelf ben precies even lang en even zwaar, en ik wil ook iets doen aan mijn gewicht doen, bij welk forum heb jij je aangemeld?

Romy zei

@ Laura, Ik heb meegedaan aan een van de Girlscene forums. Al is deze nu een beetje hopeloos, haha. Niemand reageert meer. Maar het is een goede zet om te beginnen daaraan!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive