Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 14 juni 2011

Update: Toetsweek

Snel een kleine, mini update tussendoor over mijn toetsweek.

Vrijdag begon mijn toetsweek en we begonnen met Maatschappijleer. Die toets was helemaal meerkeuze en daar zag ik ook enorm tegenop. Bij meerkeuzevragen lijken er altijd 2 of 3 op elkaar en je kruist altijd de verkeerde aan. Hopelijk heb ik het wel redelijk gedaan, maar ik heb er een slecht gevoel over.

Daarna was het heerlijk lang weekend. Zaterdagochtend had ik vrij gekregen van mijn werk, want ik had een dansoptreden. Dit duurde van 11 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds. Ik heb daar dus 12 uur gezeten en ik had 4 verschillende shows, waarin we 3 keer op moesten. Het was reuze gezellig en ik heb er een die zondag ook een filmpje van gemaakt. Die laat ik jullie zien zodra ik klaar ben met de toesweek!

Zondag was een lekker rustige dag. Lekker leren, leren, leren. Al is dat er niet heel erg van gekomen, haha. Mijn vader gaf me namelijk zijn telefoon. Nou ja, geven... Ik moet in September een nieuw abonnement hebben afgesloten en een tijdje geleden zei ik al dat ik de Samsung Galaxy S wilde. Mijn vader wist dat en kwam een week later gewoon met de Samsung Galaxy S thuis voor hemzelf! En toen ik vroeg of hij dan een rood hoesje wilde nemen, aangezien ik dan de zwarte kon nemen, kocht hij gewoon de zwarte. Hij zei: Voor jouw verjaardag zijn er toch weer duizenden andere telefoons die je wilt hebben. Maar ik had al tegen hem gezegt dat die telefoon niet handig voor hem was, haha. Hij werkt in tuinen en is de hele dag druk bezig. Dan is een telefoon met Touch-Screen toch niet echt handig. En daar was hij ook achter gekomen! Dus hij zei dat ik hem mocht hebben en dat als ik een nieuw abonnement neem de telefoon die ik daarbij krijg in de kast leg en die als reserve kan gebruiken. En nu heb ik toch mijn Samsung Galaxy S! Hier zal ik ook nog wel een artikel over schrijven, na de toetsweek.

Maandag nog lekker uit eten geweest met mijn ouders en daarna weer keihard leren. Vandaag heb ik wiskunde, waar ik helemaal niets van snap. Woensdag heb ik Nederlands, waarvoor ik hoop dat het goed gaat. Donderdag is geschiedenis aan de beurt en vrijdag ligt er een mooie duits leestoets en een vreselijke economie toets voor me klaar! Dus ik heb nog genoeg te leren!

Ik hoop dat het bij de anderen ook goed gaat bij de toetsweek! Nog even lekker ervoor gaan en dan is het klaar voor dit jaar! Succes!

5 reacties:

Anoniem zei

Veel succes! Ik heb over 2 weken ofzo toetsweek. :(

Julie zei

Idd wiskunde. Ik vraag me af waarom ik altijd zo zenuwachtig ben voor wiskunde. Misschien is de druk een beetje hoog. Er word namelijk echt iets van je verwacht, omdat je wiskunde B doet, blehh! Nou ja nu maar duimen dat het goed komt.

Denise zei

Wat veel toetsen zeg! Ik heb volgende week toetsweek met twee toetsen, maar het is wel veel leerwerk.

Lauradenkt zei

Je hebt het er maar druk mee! Ik ben benieuwd naar je dansfilmpje :)

Carola zei

Hoop dat de rest van je toetsen goed is gegaan, je hebt er iig al bijna opzitten :)

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive