Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 16 juni 2011

Update: Toetsweek! #2

En weer een update tussendoor! Dinsdag heb ik wiskunde gehad, waar ik minimaal een 3 voor hoefde te halen. En die heb ik dan ook verpest, haha. Gelukkig hebben we een leraar die nog een aantal dingen ging voor zeggen. Hij vind dat we er dan ook wat van leren, als hij het uitlegt tijdens de toets. Ik denk dat ik de 3 nog wel te pakken heb, maar niet hoger dan een 4, haha.
Woensdag heb ik Nederlands gehad en dat ging best redelijk. Maar dat denk ik wel vaker en dan is het laag. Maar we zullen zien!
Vandaag heb ik Geschiedenis gehad. Ik had me helemaal kapot geleerd, en dat is al niet mijn beste vak. Eigenlijk gewoon het allerslechtst! En ik heb hem ook verpest. Deze ga ik zeker weten herkansen volgende week donderdag!

Morgen heb ik nog een duits leestoets en economie toets. En dit zijn ook nog eens 2 vakken waar ik moeite mee heb. Dus nog even lekker hard leren en we zien het allemaal wel!

Mijn cijfer voor maatschappijleer was trouwens een 5,2. Balen dat het net geen voldoende is, maar ik sta nog steeds voldoende en heb het als het goed is gewoon afgerond dit jaar! Dus als ik zou blijven zitten, heb ik geen CKV en Maatschappijleer meer, gelukkig!

En dan hebben we nog die fantastische engelsleraar, tevens mentor, die nog even een toets opgeeft voor maandag. Een boektoets nog wel. En ik moest nog 2 boeken uitlezen voor mijn mondeling die ook maandag is, dus dat word veel lezen dit weekend.

Dinsdag ben ik naar Ieper voor Geschiedenis. Gezellig 4,5 uur in de bus heen en terug om loopgraven te bekijken en begraafplaatsen en een museum. We zitten langer in de bus dan dat we daar zijn! Heb er zo'n zin in, niet dus. Haha.

Woensdag hebben we kans om aan ons profielwerkstuk te werken en donderdag heb ik mijn herkansing geschiedenis en ik moet mijn engels presentatie inhalen. Dus ik heb het nog wel eventjes druk!

Daarna heb ik weer alle tijd om lekker te gaan bloggen! En ik kijk er nu al heel erg naar uit! Heb een aantal leuke artikelen die ik wil schrijven, bijvoorbeeld over mijn dansshow en mijn nieuwe mobiel. Dus lekker veel om naar uit te kijken, voor mij, maar hopelijk ook voor jullie!

2 reacties:

Julie zei

Gelukkig kunnen we dinsdag de Mac plunderen. Hoop alleen niet dat er weer zo'n vieze man is, haha *decolete afschermen!*

Anoniem zei

Succcces!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive