Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 14 april 2011

Tag: What If...

Ik ben getagt door Tessa van Becauseilovebeauty. Ze heeft het zelf bedacht en ik vond hem erg leuk, dus ik ga hem ook doen!


Als ik ergens op de wereld zou leven, zou ik denk ik toch voor Nederland gaan. Veel mensen zullen New York of London zeggen, maar ik zou daar eerlijk gezegt helemaal gek worden! Al die drukte... Dus laat mij gewoon maar lekker in Nederland wonen!

 Ik zou sowieso een deel van het geld doneren aan een goed doel. Daarnaast mijn ouders lekker verwennen, want die verdienen dat echt! Dan een flink bedrag apart zetten voor mijn studie. En dan zou ik heel veel gaan shoppen. En dan wel allemaal duurdere dingen die ik normaal supergraag zou willen hebben, maar het niet kan betalen. En de rest natuurlijk op mijn spaarrekening.
Mijn drie wensen zouden zijn:
- Dat al mijn familie en vrienden heel gelukkig zullen zijn.
- Dat ik een goede, veelzijdige musicalactrice zou zijn.
- En dat mijn vrienden altijd mijn vrienden zullen blijven.

 Mensen gelukkig maken.
 Eehm, die is moeilijk. Ik zou gek worden als ik maar één ding zou mogen eten. Ik denk dat het dan appeltjes zijn. Omdat het gezond en lekker is!

 Haha, deze vraag vind ik leuk. Ik denk dat ik graag Lindsay Lohan zou willen rondrijden. Dan zou ik haar eens vertellen hoe ontzettend dom ze bezig is en dat ze moet stoppen met al die stomme dingen.

 Ik zou al mijn fouten goed zetten. Oké dat is niet één ding, maar ik zou dit wel heel graag willen doen. Ik ben voor sommige mensen er niet geweest wanneer ik er zou moeten zijn en daar heb ik altijd erg veel spijt van gehad.

 Ehm, ik snap de vraag niet helemaal. Iemand die er niet meer is? Of iemand die echt in onze geschiedenisboeken staat? Ik denk de laatste, haha. Ik denk dat ik dan Columbus eens even terug zou willen halen en vertellen dat hij niet heel slim was. Dat hij dacht dat hij India ontdekt had, terwijl het echt nog zoveel verder reizen was om daar te komen. Dat zou ik hem eens even vertellen en ik ben eigenlijk ook benieuwd hoe hij eruit zag.
 'Born this way - Lady Gaga.' En waarom zeg ik dit liedje? Nou het is niet echt iets dat mijn leven beschrijft, maar het is wel zo dat ik gewoon zo geboren ben en dat je daar maar genoegen mee moet nemen. Dus ik vind dit liedje wel bij mezelf passen, maar eigenlijk hoort dit liedje bij iedereen!

Ik denk dat iedereen het onderhand wel weet. Maar ik zou supergraag een musicalactrice zijn. En dat voor de rest van mijn leven. Ik weet dat het een beetje onbereikbaar is, maar 'Alles kan, als jij het laat gebeuren!'

Ik geef deze tag door aan: Angelique, Carola en Jente. Als er meer mensen zijn die hem willen doen, doe het! Ik vind het harstikke leuk om ze te lezen, dus als je het doet, zet even je linkje in de reacties, zodat ik ze ook kan lezen! 

2 reacties:

Aimée zei

Leuk stukje!
www.musthavefashion.nl / www.musthavefashionblog.blogspot.com

Liesewiesje zei

Leuk om de tag ook bij jou te zien, heb die ook recent gedaan :D En ja, bij die history vraag is het waarschijnlijk dat ze een bekend iemand bedoelen van vroeger ;) :P

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive