Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 16 april 2011

30 Days Challenge #9 Mijn dag

Vandaag schrijf ik een artikel over mijn dag. Aangezien er bij mij gisteren niet veel leuks is gebeurd, schrijf ik dit artikel over donderdag. Want toen was er zoveel gebeurd!

Donderdag werd ik wakker en op één of andere manier kon ik zo mijn bed uit. Normaal blijf ik altijd eerst nog een uur liggen of verslaap ik me. En anders ben ik strontchagrijnig. Maar ik kwam vrolijk mijn bed uit. Heb heel harde Queen- muziek opgezet en heb lekker mee lopen zingen, terwijl ik me aankleedde en opmaakte.
Deze dag zou ik 2 voorstellingen hebben. Eerst zou ik bij mij op school gaan kijken naar 'Voorjaarsontwaken.' Een voorstelling die gebasseerd is op de musical 'Sping Awakening'. Deze is geregisseerd door mijn CKV-leraar en word gespeeld door allemaal mensen van mijn school. Daarna zou ik voor de derde keer naar de musical We Will Rock You gaan. Dat was hetgene waar ik zoveel zin in had!

Dus ik ging naar school. Heb me verveeld bij Duits, verveeld in mijn tussenuur, mijn boektoets van Engels gemaakt en een saaie les Geschiedenis gevolgd. Daarna nog een uurtje in de aula gezeten en toen gingen we 'Voorjaarsontwaken' bekijken. Ik had er ontzettend veel zin in, maar wat viel het tegen! Het verhaal klopte niet, het werd op sommige stukken echt afgeraffeld en echt heel slecht gespeeld. Na 2 uur naar die voorstelling te hebben gekeken, mochten we eindelijk weg. Ik had echt een pijnlijke kont van het zitten. Echt heel slecht! Maar ik had nog iets in het vooruitzicht. En dat was natuurlijk die avond: We Will Rock You!

Om 19:40 zou ik voor het Beatrix Theater in Utrecht staan, waar ik mijn tante, oom en nicht op zou wachten. Aangezien ik met de tram moest en ik de tramtijden niet wist, ging ik om 18: 50 naar de tram. En de tram kwam net aanrijden. Dus ik heel hard rennen en ik was net op tijd!

En wie was er dan ook weer te vroeg?? Ik dus... 20 Minuten te vroeg stond ik al voor het Beatrix Theater. Wat moest ik ooit in die tussentijd gaan doen? Wat doet Romy? Nou die gaat een rondje om het Beatrix Theater lopen. Ik dacht dus dat je dan wel 10 minuten bezig was. Maar 3 minuten later stond ik gewoon weer voor het Beatrix Theater, dus ik ging nog een rondje lopen. Zo heb ik ongeveer de hele tijd rondjes gelopen. Daarna ging ik maar staan wachten. En ja hoor, precies 19:40 kwamen mijn tante, oom en nicht aanlopen. Met het goede nieuws vertelden ze me dat we op Rij 0 zaten! Dat betekent dus dat je op de voorste rij zit en dat je serieus ze gewoon aan kon raken! Wij met volle moed naar binnen en wat bleek... we hadden alle understudy's! Dat betekent dus dat we niet de echte spelers hadden, maar degenen die invallen als ze er niet zijn. Dus ik baalde wel een beetje. Oké, ik had al die echte spelers al een keer zien spelen, maar ik had ze graag gewoon nog een keer gehad. Dus we gaan zitten in de zaal en aan de ene kant naast me zat een joch dat al zo'n 30 keer was geweest... En mijn nicht was ook al 10 keer geweest, dus die zaten die hele musical op te dreunen. Echt erg! Maar serieus, dit was de leukste keer dat ik ben geweest naar We Will Rock You. Die understudy van de hoofdrol was zo ontzettend goed! Soms zelfs nog beter dan de echte! Ik zat met open mond te luisteren naar hoe goed hij het deed. Het was echt een geslaagde avond. En ik denk dat ik nog wel een keertje ga, haha!

Dit was onze Galileo, haha. De understudy van die hoofdrol, dus!
Heeft iemand al een keer de musical We Will Rock You gezien?

2 reacties:

Tessa zei

Nais :D Ik zie jou al helemaal rondjes lopen om het beathea haha :P

Tessa zei

hahaha ja dat was echt erg xD ''Ja volgens mij heeft ze een rode auto, zal dat der zijn? '' XD

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive