Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 16 december 2010

Zondag in Londen + Shoplog Londen!

In de vorige 2 artikelen hebben jullie kunnen lezen hoe mijn eerste 2 dagen eruit zagen in Londen. Zondag gingen we terug naar huis en we moesten om kwart over 9 al voor de deur staan. Dus om kwart over 9 staan we buiten met zijn allen in de vrieskou te wachten.

Nadat we een stukje gereden hebben stopten we in Canterburry. Canterburry is een best wel oud plaatsje met een shopgedeelte en een kerstmarkt. Daar mochten we 3 uur blijven. Daar hebben we flink geshopt, waardoor ik er zelfs pijn aan mijn voeten van kreeg. Nog even bij de McDonalds gegeten en toen moesten we weer weg, op weg naar huis.


Ik heb lekker geshopt in Londen, maar aangezien alles daar veel duurder was dan hier in Nederland, is het niet heel veel geworden.

1. Ik heb een muts gekocht met een muizenkop erop. Ik had daar een foto van, maar die wilde niet scherp worden, waarschijnlijk de verkeerde ondergrond. Ik heb daar op dit moment dus geen foto van, die komt later nog een keertje. Misschien bij mijn hoeden/mutsen stash die ik waarschijnlijk binnenkort online ga zetten!

2. Een cupcake spaarpot! Ik zag hem staan en ik vond hem zo leuk! Mijn moeder stond erbij van: ´Nee Romy, dat mag je niet kopen, daar heb je niets aan!´ Maar ik was eigenwijs en heb hem toch gekocht. En tot nu toe heb ik nog steeds geen spijt! Het kostte maar 6 pond bij de BH´s. (Ja die naam klinkt erg grappig, maar daar is dat dus gewoon heel normaal).3. Als je in Londen bent geweest dan moet je natuurlijk wel een aandenken hebben. In Canterburry heb ik toen nog snel een armbandje gekocht met I love Londen erop! Ik vond hem erg leuk, en mijn moeder had er dus ook eentje voor mijn broertje meegenomen. Maar die wilde hem niet, dus ik kreeg hem als reserve! Dat armbandje kostte maar 1 pond.


4. Toen ik de eerste Claire´s daar tegenkwam heb ik meteen een Ice Cream Lipgloss meegenomen. Met de smaak Raspberry Ripple. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het leek me heel lekker! Dus ik heb het meegenomen. Het kostte 2 pond.5. Toen ik in Canterburry nog een BH´s tegenkwam, wilde ik toch nog een keer naar binnen. En heb toch weer wat gekocht. Ik kwam een hele mooie ring tegen waar ik meteen verliefd op was! Het is een paarse bloem. De prijs weet ik niet meer, maar dat kon me ook niet schelen, ik kocht hem gewoon! Volgens mij was het 3,50 pond. Ik heb hele dikke vingers dus ik heb maat L als ringmaat, vreselijk irritant!6. In heel veel winkels kwam ik make-up merk NaturalCollection tegen en uiteindelijk vond ik dat ik het wel mee moest nemen. Er was een flinke aanbieding op dus ik heb het meegenomen.
7. En toen kwamen we weer een Claire´s tegen. En daar vond ik 2 hele leuke sieraden. Een ketting met een donut, cakeje en een ijsje (ze hebben oogjes!!!) en een paar oorbellen van een pandabeer met een blauw mutsje op. Ik was gelijk verkocht en heb ze meegenomen!Ik zal vast nog een review maken van de make-up artikelen.

3 reacties:

becauseilovebeauty zei

Leukleuk :D

Myrthe zei

die oorbellen zijn echt zo super schattig ^__^ en die ketting ook zoo super leuk :)

Teddy zei

Oeeeh die spaarpot is cute, die verkopen ze ook bij de NEw look volgensmij.

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive