Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 14 december 2010

Vrijdag in Londen

Hallo allemaal, zoals jullie gisteren al lazen ben ik weer in Nederland. Londen was echt fantastisch en we hebben zoveel leuke dingen gedaan! Ik ben daar vanaf vrijdag t/m zondag geweest. En natuurlijk moest ik meteen de volgende dag naar school. Ik ga elke dag een artikel online zetten over elke dag dat ik daar ben geweest. Vandaag heb ik een artikel over vrijdag, morgen een artikel over zaterdag en donderdag een artikel over zondag, die ik samen doe met een shoplog over wat ik allemaal geshopt heb in Londen! Ook heb ik een paar foto's gemaakt, ze zijn niet allemaal even mooi en scherp, maar ik vind het toch leuk om ze erbij te zetten.Vrijdagochtend ging mijn wekker om half 5. Ik was erg moe, maar ik moest nog een paar spullen inpakken. Om half 7 zou de bus vertrekken vanuit Utrecht. Mijn moeder en ik moesten daar nog heen rijden. We gingen met het werk van mijn moeder. Wij rijden om 6 uur de parkeerplaats, waar we onze auto's gratis neer konden zetten, in en lopen naar de Jaarbeurs. Er stonden al 2 van de 3 bussen en wij waren ingedeeld in Bus 1. Bus 1 stond er al. Dus wij stopten onze bagage in de bus en gingen een plek uitzoeken. Het was een mooie luxe dubbeldekker. Alle stoelen stonden met twee plekken achter elkaar, maar er waren ook 2 plekken waar je met zijn 4en tegenover elkaar konden zitten, met een tafeltje ertussen. Aangezien mijn moeder en ik samen gingen en een vriendin van mij met haar vader ging gingen wij daar meteen zitten. De heenreis duurde erg lang, en vanuit Frankrijk moesten we met de bus in een trein, die dan weer door een tunnel door de Noordzee heen ging. Dat was echt vreselijk eng! De bus paste er echt net in. Toen we in Engeland reden was het echt heel raar, het verkeer reed aan de andere kant en het stuur van de andere auto's zaten aan de andere kant. Eenmaal in het centrum van Londen aangekomen, werden we naar ons hotel gereden. Het werk van mijn moeder heeft meestal niet zulke mooie en goede hotels, maar wat goedkopere. Maar toen bleek ons hotel dit jaar ontzettend luxe te zijn! Het was het 'Park Plaza Westminster Bridge.'


Het hotel was erg mooi vanaf de buitenkant. Het hotel is een korte tijd geleden gemaakt en daarom waren er veel aanbiedingen, waardoor we daar dus gewoon konden overnachten.
Wij hadden binnen onze sleutel voor onze kamer opgehaald en onze kamer was ook erg mooi. We hadden 2 kamers, een badkamer en een slaapkamer. Daar stond een tweepersoonsbed, bureau met daarboven een flatscreen tv, stoel, tafel en lamp.
Het hotel zat tegenover de Big Ben, waardoor we vanuit de hal precies tegen de Big Ben aankeken.

Het uitzicht vanuit onze kamer was wat minder mooi.


We waren om ongeveer half 3 aangekomen, waarna we meteen even rond gingen kijken bij ons in de buurt. Daarvan heb ik ook een aantal foto's gemaakt:

Dit is wat naast de Big Ben staat, ik heb geen flauw idee wat het is. Daarvoor zie je een kraampje. Die kom je overal tegen en je kan er allemaal souvenirtjes kopen.


Dit is een bekend Aquaria in Londen. ´s Nachts is het erg mooi met verschillende kleuren lampen.

Dit is, volgens mij, het grootste reuzenrad van Europa. Deze draait 30 minuten lang rond en je moet staan in een rond karretje. Het kost 18 pond per persoon. Dat is vrij duur, maar voor 30 minuten heb je ook wel wat, denk ik. Zelf ben ik er niet in geweest.

Dit was het uizicht overdag vanaf de brug tegenover ons hotel.

De Big Ben. De foto is gemaakt vanaf een brug, waar ontzettend veel mensen liepen!

De winkeltjes hebben een oude uitstraling, wat het juist weer zo bijzonder maakt. De hele stad stond vol met oorlogsmonumenten, zoals deze 2 hierboven.

Het huis van de president. Ze hebben daar een hek voorgezet met een drietal bewakers. Waar de kerstboom voor staat, is het huis van de president.

Een aantal mooie gebouwen!

Morgen komt er een stuk online over de zaterdag!

2 reacties:

Julie zei

OOH Ik wil ook een keer!
Veel plezier vandaag in Amsterdam!!

becauseilovebeauty zei

Aah ziet er echt leuk uit :D

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive