Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 5 april 2013

Challenge: Day Zero Project!

Al een tijdje zat ik erover na te denken. Ik wilde eigenlijk beginnen aan het 'Day Zero Project' en dat heb ik ook gedaan. Het Day Zero project is een project van 1001 dagen, waarin ik mezelf de tijd geef om 101 doelen te volbrengen. Ik wil daar het liefst de helft of meer van doen. Het zijn niet de meest moeilijke dingen en de meesten zijn ook prima haalbaar. Ik ben op 10 maart 2013 begonnen en geef mezelf de tijd tot 6 december 2015. Dit is mijn lijst.

1. Boswandeling maken. Deze is redelijk simpel. Ik woon niet in de buurt van een bos en in de herfst vind ik ze er altijd zo ontzettend mooi uitzien. Ik wil gewoon een keertje een dag door een bos heen zwerven. 
2. Diner voor familie organiseren. Ik kook thuis wel eens voor mijn ouders en broertje, maar ik wil ook een keer een enorm 3-gangen menu maken voor mijn hele familie. Lijkt me zo grappig om een keertje te doen.
3. Dagje zonnen op het strand in Nederland. Dit jaar gaat het er denk ik niet van komen. Het weer is vreselijk, al valt het de afgelopen 3 dagen wel mee. Ik ga eigenlijk nooit naar het strand, dus ik vind dat het wel eens tijd is om een dagje zon, zee en strand te pakken in Nederland.
4. Picknicken in het park. Ook iets wat ik andere mensen vaak hoor zeggen dat ze in hun vrije tijd doen. Een lekkere picknick in het park. Dat doe ik dus ook nooit. Dat lijkt me ook erg leuk om een keer te doen.
5. Massage krijgen. Mijn moeder heeft het er de laatste tijd helemaal heet van gekregen. Vroeger durfde ze nog niet eens korte mouwen te dragen en sinds een half jaar duikt ze elke maand een Spa & Welness Center in voor een massage en een sauna. Sauna's zijn niets voor mij, maar massages... Hmm, dat lijkt me eigenlijk wel heel lekker! 
6. Kaartje sturen zonder reden. Gewoon een keer uit het niets een kaartje sturen naar iemand. Leuk en spontaan!
7. Sneeuwpop maken. Ik ben nooit een sneeuwmens geweest, maar als de sneeuw er ligt dan wil ik eigenlijk ook wel weer een keertje een sneeuwpop maken. Ik begon er altijd aan en stopte dan al na 3 minuten.
8. Sapdag houden. De laatste tijd hoor ik er steeds meer mensen over: een sapdag. Een dag waarop ze alleen maar verse sapjes drinken om hun lichaam te zuiveren. Ik wil het ook eens proberen!
9. 50 Shades of Grey - serie lezen. 'Dé boekenserie van 2012 en 2013'. Dan mag ik niet achterblijven, toch?
10. Parijs bezoeken. Ik ben vroeger nooit Nederland uit geweest en tegenwoordig ga ik al wat vaker een reisje maken met mijn moeder van een aantal dagen. Ik ben op wintersport geweest, ik ga binnenkort naar Blanes... maar ik vind dat ik dan Parijs ook een keer moet zien!


11. Eigen receptenboekje maken. Ik sla veel recepten op die ik tegenkom, verander ze een beetje naar mijn eigen smaak en probeer ze dan uit.  Eigenlijk wil ik mijn favoriete recepten een keer in een boekje samenstellen, zodat ik mijn eigen receptenboekje heb.
12. Strandwandeling. Dit lijkt me ook geweldig om een keer te doen. Een dagje langs het strand lopen.
13. Festival bezoeken. Veel mensen gaan naar festivals, zoals Lowlands of Pinkpop. Ik? Ik ga nooit! Daar wil ik toch eens verandering in gaan brengen.
14. Mijn streefgewicht bereiken. 2 Jaar geleden begon ik met gezonder eten. Ik was 14 jaar en had best wel wat overgewicht. Ik ben begonnen met gezonder eten, omdat ik niet per se wilde afvallen. Ik wilde gewoon dat mijn lichaam gezonder werd en ik wist ook dat als ik gezonder ging eten, ik ook zou gaan afvallen. Dat gebeurde ook en ik ben daarmee flink veel kilo's kwijtgeraakt. Voor mijn lengte ben ik nu op een goed gewicht, maar ik heb mijn streefgewicht nooit gehaald. Die wil ik nu toch een keer gaan halen.
15. Boek schrijven. Mijn droom vanaf dat ik een klein meisje was. Een eigen boek schrijven en hem zelf in mijn handen hebben. Al maak ik maar één exemplaar, ik wil een boek, geschreven door mezelf, in mijn kast hebben staan.
16. Andere blogger meeten. Ik zie andere bloggers het wel eens doen en eigenlijk lijkt het me ook erg leuk om te doen!
17. High Tea houden. Tweede Paasdag ben ik gaan High Tea'en met mijn familie en dat was erg lekker en gezellig. Ik wil het ook graag zelf een keertje organiseren.
18. Cupcakes maken. Easy! Die maak ik binnenkort vast wel een keertje!
19. Ontbijten op een terrasje. Dit lijkt me ook een keertje leuk. Gewoon op een warme ochtend lekker op een terrasje gaan zitten en een ontbijtje bestellen.
20. Boottocht door een stad. Dat lijkt me ook erg leuk om te doen. Een boottocht door een stad, zodat je van het uitzicht kan genieten.


21. Kaasfondue. Ik heb eigenlijk nog nooit 'gekaasfondued'. Buiten de keer dat ik per ongeluk de net gesneden kaasblokjes op het fornuis had laten staan, heb ik nog nooit gefondued. 
22. Kerstmarkt in het buitenland bezoeken. Ik heb afgelopen keer in Trier de kerstmarkt bezocht. Die was erg leuk, dus ik zou het graag nog een keer willen bezoeken ergens.
23. Haren krullen. Met mijn kerstgala had een vriendin mijn haren gekruld en dat was echt amazing! Ik vond het er echt zo anders uitzien. Alsof ik het niet meer was. Ik wil mijn haar echt nog een keertje krullen.
24. Feest organiseren. Afgelopen verjaardag had ik voor de eerste keer een eigen feestje met mijn verjaardag. In de achtertuin met een partytent, hapjes en goede muziek. Binnenkort nog zo'n feest!
25. 3 Keer naar de schoonheidsspecialist gaan voor een behandeling. Ik denk dat ik daar toch eens aan moet gaan geloven. Mijn huid is vreselijk en niet te onderhouden de laatste tijd.
26. 5 Musea bezoeken. Ik ben geen museum-mens. Toch zou het eens goed zijn als ik naar een museum zou gaan. Gewoon om iets op te steken van wat ik zie.
27. 3 Cursussen volgen en afronden. Zegt genoeg, volgens mij. Ik wil aan de cursussen gaan.
28. 6 Concerten bezoeken. Elke keer als ik naar een concert wil, is deze of uitverkocht of ze gaan niet door. Ik weet niet wat het is, hoor. Dus mijn doel is om er minstens 6 te zien!
29. 4 Series volledig kijken. Er liggen nog zoveel series op me te wachten. Ik moet er nog zoveel (af)kijken en ik kom er gewoon nooit aan toe!
30. 20 Keer koken. Soms kook ik thuis, maar dat is niet heel vaak. Ik wil minstens 20 keer voor mijn ouders gaan koken. Niet het simpele groenten, aardappelen, vlees avondmaaltje, maar een groter diner!


31. 20 Disneyfilms kijken. Disneyfilms, ik was er vroeger helemaal gek op! Het lijkt me leuk ze weer eens allemaal terug te kijken!
32. €1500 overmaken naar mijn spaarrekening. Ik moet echt meer geld gaan sparen en dit moet lukken in 2/3 jaar!
33. 10 Lunchtentjes waar ik nog nooit ben geweest. Ik hou van nieuwe tentjes uitproberen, dus dat moet helemaal goed komen!
34. Geef minimaal 2 winacties op mijn blog. Dit wil ik ook al een tijdje doen. Waarschijnlijk gebeurd dit wanneer ik mijn eigen domein heb.
35. Op een cruise gaan. Dat lijkt me zo gaaf. We hebben stiekem al een paar ideeën gemaakt om op onze aankomende vakantie op een Catamaran Cruise te gaan. Tot hoe ver je dit een cruise kan noemen, dan.
36. Luchtballonvaart. Wanneer ik slaag, of dat nou dit jaar is of volgend jaar, krijg ik een luchtballonvaart van mijn moeder! Ik heb er nu al zin in!
37. Eigen domein. Jullie hebben hem al meerdere keren gehoord en dat is dat ik een eigen domein wil. Ik heb telkens geen tijd om ermee te beginnen, maar na mijn examens heb ik 3 maanden de tijd om het te proberen!
38. Rijbewijs halen. Ik ben er al mee bezig en al 2 keer gezakt, dankzij mijn faalangst. Ik ga nu een faalangstexamen doen en ik kan niet wachten. Hopelijk heb ik snel die papieren!
39. Disneyland bezoeken. Dat wil ik ook al vanaf dat ik 5 jaar ben. Ik wil een keer naar Disneyland!
40. Vliegen in een vliegtuig. Ik ben nog nooit op vakantie geweest, dus ook nog nooit met een vliegtuig. Maar deze staat al in mijn planning! 4 Juni! 


41. Zangles nemen. Dit wil ik ook al heel lang. Ik zit op musicallessen en daar ga ik na dit jaar mee stoppen. Ik vind musical geweldig, maar de lessen worden me iets te saai en de leuke mensen daar stoppen er na dit jaar ook mee. Ik wil daarom iets verder gaan dan alleen musical, maar ik zou graag willen leren mijn stem goed te gebruiken. 
42. Boom planten. Dit lijkt me gewoon heel leuk om te doen. Zodat je later een eigen boompje hebt.
43. Flespost versturen. Is dit niet standaard op iemands 'te-doen-lijstje'? 
44. De perfecte jeans vinden. Broeken, om ze te vinden is al een heel karwei. Dan heb je er eindelijk een gevonden die je past, dan zit deze niet mooi of zakt van je kont af. Ik ben nog steeds aan het wachten op de perfecte jeans.
45. Elke smaak Ben&Jerry's proberen uit de supermarkt. Ik hou van Ben&Jerry's! Dit is dus een hele aangename uitdaging!
46. Professionele camera kopen. Dit wil ik ook al tijden. Een mooie spiegelreflexcamera kopen!
47. Een vreemde een knuffel geven. Ik ga binnenkort gewoon iemand een Free Hug geven!
48. 20 Keer hardlopen. Ik wil een conditie opbouwen, maar dat komt er niet van als je er niets voor doet. Dus misschien toch maar aan het hardlopen gaan.
49. 10 MAC-producten kopen. Ik ben gek op het merk MAC en de producten. Ik heb nu 2 producten en wil dat graag vergroten!
50. 30 Boeken uitlezen. Ik ben altijd iemand geweest die van lezen houdt, maar het komt er dankzij school niet van. Dus misschien dat het eindelijk gaat lukken na school.


51. Vrijwillig het huis schoonmaken. Volgens mij wachten mijn ouders al jaren op dit moment. Ik ben in dit geval erg lui, denk ik. Dus misschien moet ik toch eens een keertje wat gaan doen hier in huis.
52. Met oma uit eten gaan. Mijn oma neemt ons altijd mee uit eten als familie. De laatste tijd merk ik aan haar dat ze best wel eenzaam is en daarom vaak iemand zoekt om iets mee te gaan doen. Ze belt mijn moeder best vaak om te vragen of ze even langskomt en ik vind het eigenlijk wel zielig. Ik wil haar binnenkort meenemen uit eten om een gezellig avondje met haar te hebben. 
53. Geen tv kijken voor een dag. Dit is easy! Ik kijk elke dag Goede Tijden, Slechte Tijden. Guilty pleasure! Er zijn genoeg dagen dat ik het niet kan kijken en dan kan ik de andere programma's ook wel overslaan, toch?
54. 3 Dagen niet achter de computer. Deze is dan weer heel erg lastig voor me. Ik vraag me ook af of deze me gaat lukken. Ik doe alles met mijn computer!
55. Beginnen met een Q&A boekje. Deze moet ik wel eerst even kopen, denk ik. Vorig jaar was hij uitverkocht en toen kon ik hem niet op tijd kopen.
56. Vrijwilligerswerk doen. Ik heb het als klein meisje altijd gedaan. Op de bouwspeeltuin bij mij om de hoek. Ik ging als 9-jarig meisje al helpen en uiteindelijk mocht ik zelfs achter de bar staan en ik had de tijd van mijn leven!
57. 10 Films kijken in 2 weken tijd. Qua tijd zal ik dit niet redden, maar misschien in een vakantie?
58. 3D film kijken. Het is vreemd, maar ik heb nog nooit van mijn leven een 3D film gezien! Ik heb geen idee hoe ik het me ook moet voorstellen!
59. 10 Keer op het podium staan. Optreden is een deel van mijn leven geworden. Ik wil in deze tijd minstens 10 keer op het podium hebben gestaan en ik weet ook honderd procent zeker dat dit makkelijk lukt!
60. Een week lang elke ochtend 100 sit-ups doen. Ik ben bezig met de Fit For Summer Challenge en ik moet ook veel meer work-outs gaan doen van mezelf!


61. Koop 20 dingen van mijn wishlist. Mijn wishlist is lang! Echt te lang. Ik maak die lijstjes wel, maar ik koop er eigenlijk nooit iets van. Hoe graag ik de dingen ook wil. 
62. Stiekem kerstcadeautjes kopen voor mijn ouders. Dit wil ik al jaren doen, maar elke keer kan ik niets vinden. Ik moet echt eerder beginnen, maar mijn ouders achterhalen me te snel.
63. 20 Keer bij iemand anders slapen. Deze vind ik uiteindelijk best vreemd. Ik denk dat ik deze op mijn lijstje heb geschreven, omdat ik minder zelfstandig wil worden. Ik ben over het algemeen veel op mezelf en ben ook liever alleen dan dat ik met mensen afspreek. Dus vandaar dat ik dit wil bereiken?
64. Een potje met doelen maken. Ik wil een potje maken, waarin ik al mijn doelen voor later stop. Leuk, creatief en staat gezellig.
65. Marshmallows boven het vuur houden. De scoutingrituelen, haha. Ik heb nooit op een scouting gezeten, maar hoe leuk is het als je ziet dat ze marshmallows boven het vuur houden?
66. Zonsondergang zien. Spreekt voor zich.
67. Zonsopgang zien. Spreekt ook voor zich.
68. Iets bestellen op USFoodz. Och, ik moet niet op die site gaan, hoor. Het klinkt allemaal zo apart en lekker! Binnenkort moet ik echt gaan bestellen!
69. 2 Km achter elkaar kunnen hardlopen. Ik probeer mijn conditie op te bouwen, dus dit moet ook lukken, toch?
70. Mijn haar verven. Als het om mijn haar gaat, ben ik echt een schijterd. Ik durf niets geks met mijn haar te laten doen. Toch ben ik altijd van plan geweest om mijn haar te verven in een warme bruine kleur. Ik moet het gewoon een keer doen!


71. Een grote bos bloemen kopen en aan een willekeurig persoon op straat geven. Dat lijkt me nou echt een leuke, spontane actie. Andere personen hun dag goed maken door ze een bos bloemen te geven.
72. Bloed doneren. Hiervoor moet ik me nog steeds opgeven, maar ik wil dit regelmatig gaan doen.
73. 3 Weken lang geen geld uitgeven. Het is lastig. Nou ja, dat dacht ik. Maar volgens mij zit ik op dit moment al bijna aan deze 3 weken!
74. De split of spagaat kunnen. Ik wil dat kunnen! Na al die jaren kan ik hem nog steeds niet. Ik kom zo'n 10 cm boven de grond uit, dus ik moet nog even door oefenen.
75. 15 Keer naar de bioscoop gaan. Ik hou van de bioscoop, maar ik ga nooit, omdat ik het over het algemeen geldverspilling vind. Je kan het net zo goed thuis kijken, toch?
76. Een maand vegetariër worden. Ik wil het gewoon een keer proberen en kijken hoe het is.
77. Een maand geen fastfood. Ehm, ik weet niet of deze gaat lukken!
78. Een maand geen chocolade. Deze zal wel makkelijker gaan, denk ik. Ik ben niet echt chocolade-verslaafd, ofzo. 
79. Tapas eten. Een tijd geleden ben ik met vriendinnen tapas gaan eten. Dat wil ik binnenkort ook nog een keer doen!
80. Tot vroeg in de ochtend uitgaan. Ik ben totaal geen type die uitgaat. Maar als ik dan toch een keer uitga, dan wil ik ook een keer goed uitgaan!


81. Een voldoende voor wiskunde. Dat is lang geleden, dat ik een voldoende had voor wiskunde. Denk aan 3 jaar? Ik haal nooit voldoendes voor wiskunde!
82. Examen halen. Op dit moment is dat mijn grootste doel. Mijn examen halen!
83. Geld doneren aan een goed doel. Spreekt voor zich.
84. Een sneeuwengel maken. Nog nooit gedaan, eigenlijk.
85. Valentijnsdag doorbrengen met mijn liefde. Als ik ooit een liefde vind, dan ;)
86. Barcelona bezoeken. Als het goed is gaat dat ook binnenkort gebeuren!
87. Een dag niks negatief zeggen of denken. Die wordt lastig voor mij. Ik ben over het algemeen een heel positief persoon, maar op één of andere manier ben ik heel sarcastisch in alles. Ik weet niet, zo komt het er gewoon uit! Dat moet ik echt even afleren, want over het algemeen denk ik zelf wel heel positief.
88. Een brief naar mezelf schrijven voor over 10 jaar. Lijkt me leuk om te doen. Kijken hoe ik nu ben en hoe ik dan ben.
89. Met kleding aan in het water springen. Lijkt me leuk! Een keertje met kleding en al in het water springen.
90. Een quote achterlaten in een boek voor de volgende lezer. Hoe leuk is dat? Doe je een boek open en daar staat speciaal voor jou een quote in!


91. Een manicure laten doen. Ik doe mijn nagels eigenlijk altijd zelf, maar soms zijn mijn nagels eens toe aan echt goede verzorging. Ik denk dat ik de volgende keer eens naar de nagelstudio ga.
92. Lasergamen. Wie gaat er mee?
93. Een hennatattoo laten zetten. Ik vind het er altijd zo mooi uitzien!
94. In een limousine zitten. Hoe gaaf is dat? Een limo die je naar een feest brengt, ofzo!
95. Een bekend persoon ontmoeten. Vroeger zou ik gezegd hebben dat ik een bekend persoon wilde ontmoeten om met ze op de foto te gaan en een handtekening te vragen. Op dit moment wil ik ze enkel graag ontmoeten wanneer ik iets van ze kan leren. Zo heb ik een half jaar geleden op het podium mogen staan met Tony Neef en Paul de Munnik. Beide twee fantastische mensen waar ik erg veel respect voor heb. Ook heb ik Ruben Nicolai een keer mogen ontmoeten na zijn voorstelling en ik heb echt heel veel geleerd van hem. Hij heeft zo'n realistische kijk op het leven. In dit opzicht zou ik graag nog meer mensen willen ontmoeten die veel levenservaring hebben.
96. Helium inhaleren. Dat lijkt me dus zo grappig!
97. Een ijsje nemen met de meest vreemde smaken. Ik ben gek op proberen. Dit lijkt me dan ook erg leuk om een keer te proberen. In een ijssalon de meest vreemde smaken combineren en dan kijken of het misschien toch wel lekker is.
98. Zelf een milkshake maken. Ik hou van milkshakes. Zegt dat genoeg?
99. Een week lang eerder dan 23:00 naar bed gaan. Dit is weer zo'n lastige. Vooral in de tijden dat ik moet leren, vind ik al snel dat ik langer moet blijven zitten om te leren. Om 00:00 of 01:00 wil ik eigenlijk nog doorgaan, want het is naar mijn mening nooit goed genoeg.
100. Weekendje weg met mijn moeder. De laatste tijd ga ik wat vaker met mijn moeder weg. Binnenkort misschien weer een weekendje?
101. 50 Dingen filmen waar ik heel blij van word en in een filmpje plaatsen. Dat lijkt me ook erg leuk om te doen. Later kan je dat terugkijken en er zal vast een heel positief filmpje uitkomen!

Dit zijn mijn 101 dingen die ik in 2,5 jaar tijd ongeveer wil doen. Van elke die ik voor elkaar krijg te voltooien, gooi ik €2 in een potje en dan aan het eind mag ik wat leuks kopen van dat geld.

Liefs, Romy.
Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive