Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 9 augustus 2011

Teen Choice Awards 2011.

Afgelopen week was de dertiende editie van de Teen Choice Awards er weer. Vele Celebs kregen awards uitgereikt, er waren optredens van o.a. Jason Derulo, voor de mensen die live hebben gekeken vele reclames en veel mooie, maar ook minder mooie outfits. Kijk mee naar de outfits.


Avril Lavigne - Na weinig van haar gehoord te hebben, stond ze er toch. Ik ben gek op haar hakken! Maar de jurk staat haar ook erg goed.


Selena Gomez - Ze heeft maar liefst 4 Awards gekregen en daarnaast ook nog een optreden gedaan. Het optreden was niet helemaal geslaagd vinden velen. Maar ze zag er erg leuk uit. Ik vind de jurk erg mooi en haar uitstraling maakt ook veel goed.


Demi Lovato - Sinds haar comeback heb ik veel respect voor Demi gekregen. Er werd speciaal een arward aan haar uitgereikt, met een kleine toespraak. En terecht! Want ze verdiend hem! Ze ziet er stralend uit! 


Taylor Swift - Voor Taylor kwam het als een grote verrassing dat ze 5 Awards kreeg, met een filmpje van allemaal lieve berichtjes van fans. Ze ziet er fantastisch uit, maar volgens mij zal je nooit bij haar zeggen dat het niet zo is, want ze ziet er altijd goed uit!


Blake Lively - Ook Blake mocht een award in ontvangst nemen. De jurk die ze aanheeft vind ik zelf niet heel mooi, maar de kleur staat haar wel goed.


Rachel Bilson - De jurk die Rachel aanheeft vind ik echt prachtig!


Nina Dobrev - Nina kreeg een award samen met 4 anderen uit The Vampire Diaries. Ik vind dat ze er altijd goed uitziet en ook deze jurk staat haar heel leuk, ook al vind ik de jurk zelf helemaal niets.


Ian Somerhalder - Haha, deze foto moest er gewoon bij, omdat Ian gewoon leuk is. Hij was ook één van de mensen met een Award voor The Vampire Diaries.

Wat vinden jullie van de outfits? Wie vonden jullie het mooist gekleed?

4 reacties:

Lauradenkt zei

Zitten wel leuke outfits tussen :)

Liesewiesje zei

Mijn favorieten waren Avril, Taylor en Blake :) Die hakken van Avril en het jurkje zijn trouwens allebei van Abbey Dawn, haar kledinglijn en dat is de collectie voor volgend jaar so I can't wait! :D Die hakken vind ik zo gaaf <3 :D Zo weinig laat ze trouwens niet van zich horen, haar tweede single Smile is al uit en ze is ook on tour ;)

Anoniem zei

Leuk blog ! Mijn favorieten zijn Nina en blake. En Ian is zo leuk. Ik ben net begonnen met een blog ik en mijn vriendin zouden het leuk vinden als je een bezoekje brengt naar ons blog.

Belinda zei

Oef wat ziet Ian er goed uit!! Ik vind Nina's jurk mooi. :) Staat dr goed. En Blake, die schoenen kunnen echt niet bij die jurk...

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive