Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 17 augustus 2011

Tag: The Sunshine Award.


Het is jammer dat in Nederland deze zomer geen zon te vinden is. Overal in Nederland regent het de hele dag door en als we eindelijk een beetje zon hebben, rennen we zo snel mogelijk naar buiten, maar de zon is dan alweer verdwenen. Eén van de stomste zomers ooit, is mijn mening. Maar een tijdje geleden ontving ik de The Sunshine Award - Tag van Carola. Dankjewel!

De regels van deze Tag zijn:
- Bedank de persoon van wie je de Tag gekregen hebt.
- Schrijf een artikel hierover.
- Beantwoord de volgende vragen.
- Tag 10 personen waarvan je vind dat ze het echt verdienen en vertel ze dit.


1. Favoriete kleur?
Al vanaf dat ik heel klein ben heb ik geel altijd een mooie kleur gevonden. Ik vond dat geel altijd dingen vrolijk maakte. Maar sinds een korte tijd ben ik gek op de ouderwetse tinten. Zoals houtbruin, wit en crème.


2. Favoriete dier?
Ik hou van dieren. Vroeger kon ik me de hele dag vermaken in de dierentuin door alleen maar te staren naar een bepaald dier. En als iemand me vroeg wat mijn lievelingsdier was, dan had ik een speciaal rijtje met een stuk of honderd dieren. Als ik er op dit moment één zou moeten kiezen dan zijn het toch katten/poezen. Ik heb zelf een poes van 12 jaar, 'Marley'. Ze is heel lief en is echt een gezelligheids dier. Waar wij zijn is zij ook. Maar je zult haar nooit echt op je schoot zien zitten. Als je wat te eten hebt zal ze nog wel eens naast je op de leuning springen, maar op je schoot... dat doet ze niet.


3. Favoriete nummer?
Mijn favoriete nummer is '18'. Geen idee waarom, maar het is altijd al zo geweest. Met spelletjes met getallen ben ik altijd nummer 18, gewoon omdat ik ergens weet dat het me geluk zal brengen. Het is niet altijd het geval, maar ik weet ook dat ik er nooit vanaf zal wijken.


4. Welke parfum draag je vaak?
Ik draag veel parfum. Ik heb echt een stuk of twintig luchtjes, maar degene die ik het meest gebruik is 'Be Delicate'. Het is een goedkoper luchtje van de Action, maar ruikt precies hetzelfde als 'Be Delicious' van DKNY.

5. Is er iets wat je altijd draag en wat echt bij je past?
Er is niet iets wat ik elke dag, ofzo. Maar wel iets wat ik het liefst altijd wel bij me heb. Dat is namelijk een geluksflesje. Veel mensen weten het niet van mij, maar ik geloof best wel in dat soort dingen. Ik vind altijd dat ik het wel voor de zekerheid bij me kan hebben. Meestal staat het ook op mijn vensterbank, zodat ik ernaar kan kijken.


6. Wat is je passie?
Mijn passie... dat is iets waar ik niet lang overna hoef te denken, namelijk 'Dansen'. Het is iets wat ik al ontzettend lang doe en waar ik zoveel plezier in heb. Als ik niet lekker in mijn vel zit ga ik dansen. Als ik verdrietig ben ga ik dansen. Als ik woedend ben ga ik dansen. Als ik vrolijk ben ga ik dansen. Als ik me ongemakkelijk voel ga ik dansen, en ga zo maar door. Ik wil niet beweren dat ik goed ben, maar ik weet dat ik me er fijn bij voel als ik het doe. Ik zit nu zelf op Hiphop en vroeger heb ik op Jazzdance gezeten. Later zal ik dan ook het liefst iets met dansen doen, musicals lijken me bijvoorbeeld heel leuk. Dansen in het ensemble, bijvoorbeeld.


7. Cadeaus geven of krijgen?
Krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar ook het geven vind ik leuk om te doen. Het feit dat je iemand blij maakt met iets. Dat gevoel vind ik eigenlijk nog beter dan het krijgen van een cadeautje.


8. Wat is de laatst gedragen oogschaduw?
De laatst gedragen oogschaduw op het moment dat ik dit typ is Milky Way van Essence.


9. Favoriete dag in de week?
Zondag! Dat is namelijk de enige dag in de week dat ik echt voor mezelf heb. Dat ik lekker uitgerust me ergens op kan concentreren. Door de week zit ik op school en op vrijdagmiddag en zaterdagochtend moet ik werken. Op zaterdag heb ik een heel moe en opgejut gevoel, zodra ik klaar ben. En zondag kan ik lekker uitslapen.


10. Draag je nu nagellak?
Ja, ik draag een roze nagellak van Gosh met daar overheen een blauwe shatter van OPI.

Ik ga geen mensen taggen, aangezien velen het al gedaan hebben. Heb je deze nog niet gedaan? Dan zit jij bij degenen die ik tag! Dus neem hem over en vergeet niet in de reacties achter te laten dat jij hem gedaan hebt! Dan kan ik ook een kijkje op jouw blog nemen!

1 reacties:

Lauradenkt zei

Leuk :)

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive