Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 12 augustus 2011

Mijn horloges.

Hoe vaak gebeurd het wel niet dat ik aan mensen de tijd vraag. In de les, op straat, in het winkelcentrum, etc. Altijd ben ik opeens benieuwd naar de tijd, vooral als ik al uren ergens ben en een bepaalde tijd heb om thuis te zijn.


En altijd heb ik de mening gehad dat horloges niet lekker zitten. Ik had een hekel aan het klamme gevoel om mijn pols, alsof deze helemaal bedekt is. Maar ik had dan ook geen leuke horloges. Mijn moeder kwam altijd aan met een lelijk horloge met Mickey Mouse erop of een vlinder en met zo'n vreselijk irritant stofje, waar je huid van gaat kriebelen. Ik krijg er nog steeds de kriebles van als ik er nu aan denk.

En natuurlijk heb je dan het mobieltje, die bij mij altijd leeg is. En als die dan eindelijk vol was, zat je in een les en mocht je hem niet gebruiken of zelfs tevoorschijn halen, want dan ben je je mobiel een week kwijt. Al heb ik met het 'mobiel-probleem' niet veel te maken de laatste tijd. Sinds ik mijn nieuwe telefoon heb, heb ik hem altijd bij me.

Maar de laatste tijd ben ik toch vaker horloges gaan dragen. Ik heb er twee en de ene draag ik bijna elke dag en de ander minder vaak.


Hierboven zie je mijn horloges.
De linker is van Hello Kitty, deze heb ik al ongeveer een jaar. Deze zit lekker, maar zit wel erg los. Vooral nu ik de laatste tijd ben afgevallen, merk ik ook dat mijn polsen dunner zijn geworden, waardoor dat horloge een beetje afglijd. Misschien moet ik hem maar iets inkorten.
De rechter is mijn Regal horloge. Ik wilde graag een IceWatch, maar deze leek er precies op en was meer dan de helft goedkoper. Deze draag ik eigenlijk overal bij. Dragen jullie een horloge? En wissel je veel af met je horloges of is er maar een die je echt draagt?

2 reacties:

Lauradenkt zei

Ik vind vooral die witte mooi :) Zelf draag ik geen horloge, ik weet eigenlijk niet zo goed waarom. Ik kijk altijd op mijn mobiel voor de tijd :P

Angélique zei

Like it!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive