Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 6 augustus 2011

Big Spender - Shoplog 4 Augustus!
Hoe irritant mijn vader soms kan zijn, hoe lief hij ook soms is. Donderdag 4 Augustus ging ik gezellig in de avond met mijn vader, moeder en broertje naar Utrecht. We gingen erheen om nog wat schoolspullen te kopen en wat te eten. Dus nadat wij onze schoolspullen hadden uitgezocht zaten wij gezellig bij Manneken Pis een patatje te eten. Op één of andere manier kwamen we op het gesprek over wat mijn broertje en ik graag zouden willen. Mijn broertje wist meteen het antwoord: 'Star Wars Lego!' Maar ik kon er niet zo snel opkomen. Wat is nou echt iets wat ik heel graag zou willen hebben? Als ik iets van make-up zou zeggen, dan zou mijn vader zijn hele dag verpest zijn. Maar ik kon nergens anders opkomen.
Totdat mijn vader opeens zei dat we ieder 100 euro mochten uitgeven die avond. We mochten helemaal zelf weten wat we gingen kopen. Maar ik moest er nog wel even over nadenken. Dus eerst gingen we nog eventjes een ijsje eten.


Het eerste wat in mij opkwam was 'MAC'. Ik wil al heel lang iets van MAC kopen, maar om dat nou te zeggen tegen mijn vader. Maar gelukkig zei hij al: 'Kijk daar zit de Douglas! Zullen we daarheen gaan?' Dus zo kon ik toch naar de MAC toe. Het was heel leuk om te zien hoe mijn vader daar stond te kijken tussen alle make-up, geen idee hebbend wat wat was.

Ik had natuurlijk allang in gedachten wat ik wilde hebben, namelijk de MAC Blush Peaches. Die stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Dus ik loop meteen naar de blushes toe, maar toen ik de blush eenmaal in mijn handen had, moest mijn vader even een MUA roepen. Hij zei dat ik het aan hem moest vragen, aangezien hij geen miskoop wilde doen. Dus er komt een man naar me toe lopen en hij vertelde me dat de kleur heel mooi zou staan bij mijn huid en dat ik veel kon hebben qua blush. Dus met een tevreden vader en een tevreden ik liepen we de Douglas uit!
En omdat mijn vader zolang stond te wachten kreeg ik twee testgeurtjes mee, eentje voor mijn vader en eentje voor mezelf.


Daarna was de V&D aan de beurt. Meteen was ik doorgelopen naar de OPI-lakjes. Bij de kassa stonden allemaal Crackle-lakjes. En ik wilde er daar persé eentje van hebben. Aangezien ik laatst in Oberhausen al een zwarte van P2 had gekocht, wilde ik een andere kleur. Alleen stonden er nog maar een paarse en een blauwe. En natuurlijk precies één van de blauwe kleuren die ik het minst mooi vond. Maar toch heb ik er eentje gekocht en wat blijkt? Deze staat hartstikke mooi!
Ik vind de combinatie met dat roze erg leuk. De roze nagellak is van Gosh, by the way.Maargoed, ik had nog geld over. En ik bleef bij het Too Faced rek staan. Ik wilde eigenlijk het palette kopen, maar ik had ook zoveel goeds gelezen over de Eyeshadow Primers. En eigenlijk wilde ik die toch net iets liever hebben. Dus ik heb de Candlelight-versie meegenomen, aangezien die me erg aansprak.


Maar toen ik langs de sieradenafdeling liep, herinnerde ik me weer dat mijn vader mij de ketting van Thomas Sabo nog beloofd had, omdat ik mijn best erg had gedaan en toch niet overging. En mijn vader herinnerde zicht het ook en ik mocht van hem ook nog eens die ketting uitzoeken.De twee bedels had ik al in mijn bezit. De ketting en het ronde haakje heb ik van mijn vader gekregen. Ik ben echt heel blij dat ik nu alles compleet heb en als ik wil kan ik er ook nog andere bedeltjes aan hangen. De ketting en de bedels hebben bij elkaar dan ook niet weinig gekost, bijna 300 euro!

Daarna had ik eigenlijk nog 50 euro over, maar ik vond het niet eerlijk als ik dat op dat moment ook nog eens ging uitgeven. Het was al zo ontzettend lief! Ik heb hem ook al helemaal doodgeknuffeld in de stad, haha.

Zo heb ik opeens in één avond allemaal duurdere merken in mijn bezit, die ik normaal nooit zou kopen! Echt een raar gevoel!

4 reacties:

Lauradenkt zei

Wat lief van je vader zeg!

Julie zei

Wow wat lief, je verdient het! X

Lissa zei

Wou wat erg lief van je vader!
Ze kunnen soms super vrijgevig zijn hé

Anoniem zei

ahhh wat lief van je vader! En ook echt leuke aankopen zeg ! :'D

xoxox je suis ynske.

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive