Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
donderdag 28 juli 2011

Diary Sunday 24-07-2011.

Zondag, de dag dat (bijna) alle winkels gesloten zijn, er geen kip rondloopt op Hoog-Catharijne in Utrecht en de trams maar één keer in het half uur rijden. Ja, dat is de dag dat Romy naar Utrecht moest. Zondag ging ik namelijk naar We Will Rock You voor de 4e keer. Niet alleen zouden we naar de show kijken, maar daarna kwam ook Adlicious nog een keer optreden met de hele cast. Ik had er onwijs veel zin in!

Totdat ik zondagmorgen opstond. Het was vroeg en die avond ervoor was ik erg laat gaan slapen. Toen ik mijn rolluiken omhoog deed voelde ik meteen een dipje opkomen. Het regende! En niet zo'n klein beetje ook! De kleding die ik de avond ervoor had klaargelegd kon ik weer terug in de kast leggen en ik moest er wat warmers uithalen.

Om 11:00 zou ik in Utrecht voor het Beatrix Theater moeten staan. De show begon pas om 14:00, maar wij gingen nog eerst even wat handtekeningen en foto's scoren bij de artiestenuitgang.
Dus om 10:20 loop ik de deur uit richting de tram. Ik had er echt niet aan gedacht dat de trams maar één keer in het half uur reden. En dan zie je het vast al aankomen: De tram was net voor mijn neus weggegaan en ik moest dus een half uur wachten! Ik belde mijn moeder en die stelde voor om de bus te pakken. Het leuke is dat die bus bij mijn huis achter is en ik weer helemaal terug moest rennen, aangezien die om 10:37 vertrok. Hoe hard ik mijn best dan ook in de ochtend had gedaan om mijn haar en make-up mooi te krijgen, zo verpest was het toen ik door de regen aan kwam rennen bij de bushalte. Ik was net op tijd, want twee minuten later kwam de lieve, lieve bus aanrijden. Maar ja, die kwam niet op de plek waar ik moest wezen, dus moest ik alsnog overstappen. Daar was ik ook al veel langer mee bezig.

Om 11:15 kwam ik eindelijk aan en we zijn bij de artiestenuitgang gaan staan en daar hebben we een paar foto's gemaakt met leden van de cast, maar ook met Adlicious en Pyke! Helaas moet  mijn haar er heel pluizig en piekerig opstaan, dankzij die lieve regen!


Ik had zo gehoopt dat wij Sandor (foto hierboven) zouden hebben als Galileo (hoofdrol), maar toen ik het aan hem vroeg bleek hij alleen 's avonds te spelen. Daar baalde ik heel erg van. Dus er waren er nog 2 over die we konden hebben: John & Charly. Van die twee hoopte ik toch erg op John.


Antje kwamen we later ook nog tegen toen we de kaartjes gingen ophalen. Ze was heel aardig en heeft voor ons de cast opgezocht. We bleken de hele originele cast te hebben, dus ook John!


En lieve Floortje!Toen kwamen Adlicious in een auto aanrijden, met als chauffeur Pyke.


En toen kwam John aanlopen, die we ook nog even op de foto hebben weten te krijgen, met zijn fantastische kledingsmaak!

Daarna zijn we naar binnen gegaan en hebben een fantastische show gehad! Altijd na de show heb ik een hele tijd een gevoel dat ik terug wil, vandaar dat ik ook al 4 keer ben geweest en er hopelijk nog een 5e keer aankomt als ik weet wanneer Sandor speelt!

En als jullie deze musical nog een keer willen zien, Wees snel! De show stopt al over een aantal weken!

3 reacties:

Lauradenkt zei

Leuk dat je met zoveel op de foto bent geweest!

Angélique zei

Leuke foto's!

Anoniem zei

kijk eens op www.adliciousfanclub.wordpress.com

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive