Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
zaterdag 25 juni 2011

My New Phone: Samsung Galaxy S!

  

Een maand of drie geleden bedacht ik me dat ik in September weer een nieuw telefoonabonnement moest nemen. Vanaf die tijd ging ik me concentreren op de mooiste en nieuwste telefoons, die ook nog een redelijke prijs hadden. Nou, dan valt de Iphone eigenlijk al af en een Blackberry vond ik al helemaal niets! Totdat mijn tante haar nieuwe telefoon kwam showen, een Samsung Galaxy S. Ik vond die meteen erg leuk en ik heb eigenlijk de hele tijd in mijn hoofd gehad dat ik die wilde. En als ik iets in mijn hoofd heb, dan krijg je het er niet meer uit! Dus ik vertelde dat aan mijn vader en twee weken later kwam hij thuis met een nieuwe telefoon voor zichzelf. De Samsung Galaxy S. Hij had namelijk ook een nieuw mobieltje nodig. Nou.. wat was ik pissig. Hij wist gewoon dat ik hem wilde hebben, maar aan de andere kant wist ik dat hij er niet mee overweg zou kunnen, aangezien hij veel zweet en 'grote vingers' heeft zoals hij dat zegt.

En nu, twee maanden later, gaf mijn vader zijn telefoon aan mij. Hij kon er niet mee overweg! Ik mocht mijn sim-kaart erin doen en in September moet ik wel een nieuw abonnement afsluiten. Ik heb nog geen idee welke, maar ik wil graag iets met internet, want dat doe ik echt teveel. Dus als iemand nog een goed en niet al te duur abonnement weet, laat het me even weten!


Meteen toen ik hem in mijn handen kreeg heb ik mijn sim-kaart overgezet en ik heb er meteen allemaal applicaties opgezet. Daar zal ik nog een apart artikeltje over maken, want er zitten een aantal hele handige tussen!


Er zitten wel een paar nadelen aan deze mobiel. Stof blijft snel aan de randjes plakken, bijvoorbeeld. Maar dat ene nadeel, tegenover zoveel goeds, daar mag ik natuurlijk niet over klagen! De telefoon is lekker snel en gemakkelijk te bedienen. Ik moet alleen nog uit zien te vinden hoe je muziek van je computer op je mobiel zet en hoe je foto's op je computer krijgt.
Ook heb ik nog even een paar knalroze oortjes erbij gekregen. Mijn vader had ze nog liggen en de combinatie vind ik erg leuk, haha.

Ik ben superblij met mijn nieuwe telefoon! En stiekem loop ik er overal de hele tijd mee. Ik wil hem nooit in mijn zak van mijn spijkerbroek doen, want dan krijg je van die lelijke kale plekken in je broek. Haha, maar ik ben heel eerlijk helemaal verslaafd eraan. De hele tijd zit ik op Whatsapp en twitter! Erg fijn dat ik dat nu wel kan op mijn mobiel!

4 reacties:

Tessa zei

Romy verslaafd aan haar telefoon? Nee joh, hoe kom je erbij?! Hahaha! :D

Yanou zei

Leuk, ik wil zelf ook een nieuwe mobiel. Een blackberry, maar helaas. :I

Bertine zei

Een erg mooie mobiel is dat! Ik draag mijn mobiel ook nooit meer in mijn broekzak, om die reden dat je kalen plekken krijgt.

Liesewiesje zei

Ooooh, die ziet er echt fijn uit, veel plezier ermee! ^^

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive