Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 24 juni 2011

Mijn dansoptreden!

Zoals sommigen van jullie weten had ik Zaterdag 11 Juni een dansoptreden. De hele dag zou ik in het Theater De Slinger in Houten verblijven en zou ik 4 optredens geven met de hiphop, streetdance en showdancegroepen van mijn dansschool! Zelf zit ik in een van de hiphopgroepen. Ik had er van tevoren al heel veel zin in en toen het zover was kon ik ook echt niet wachten om weg te gaan.

We waren al vroeg van tevoren weggegaan, aangezien ik nog wist van vorig jaar dat het theater heel moeilijk en lastig bereikbaar was. Je moest echt even zoeken. En ja hoor, mijn vader had al de verkeerde afslag genomen. Toen we er eenmaal aankwamen moest ik 4 trappen op naar de tweede verdieping, want daar was de kleedkamer. Nou ja, kleedkamer... We zaten eigenlijk in een school die ernaast zat. Daar moesten we in een technieklokaal zitten de hele dag. Ach ja dat was de bedoeling!

Onze eerste angst die we hadden waren onze shirtjes. We zouden ze die dag pas zien en als het niet zou passen hadden we een groot probleem! Het jaar daarvoor hadden we namelijk echt vreselijke blauwe shirtjes. Het was echt een smurfenkleur en ze waren veels te kort en van een ruwe stof. Dat danst echt totaal niet lekker! Toen ik mijn gele shirtje van dit jaar voor me neus kreeg wist ik het al! Dit shirtje was 10000 keer beter. Onze shirtjes waren geel met 'ONE' erop. Zo heette onze show. Ik wist van tevoren al dat het geel zou worden, dus ik had al een gele nagellak gekocht en opgedaan. Dat was Bye, Bye Birdy! van Catrice. We hadden op onze nagels ONE! geschreven en op onze duim een handje met het peaceteken gestempeld.


Eerst gingen we even 'stagen' om zo een beetje het podium te verkennen. Dat was heel apart, aangezien je normaal niet de zaal in kan kijken door de lichten. Normaal zie je een heel klein beetje de figuren van mensen, maar niet precies alles. Dus nu kon je precies de hele zaal zien, zonder de lichten. De zaal was niet zo groot en breed. Er konden 150 man in, denk ik.
Toen de eerste show kwam was het zoeken naar de plekken, terwijl we aan het dansen waren. Dat was nog wel iets wat erg mis ging.

Bij de tweede show was dat al stukken minder. In onze groep zaten ook nog 2 meisjes die nog in een andere dans moesten figureren. Die moesten na onze tweede dans zich heel snel omkleden. Dus die kregen een aparte kamer naast het podium. Die was 10 keer kleiner dan ons lokaal, maar uiteindelijk zijn we daar met onze hele groep gaan zitten. Dat was echt gezellig! Ook zaten er allemaal ander mensen die zich ook heel snel moesten verkleden. Het was eigenlijk het berghok. Dus we zaten in een ruimte van 5 bij 5 meter met een stuk of 20 mensen.
Bij de derde show kwamen mijn moeder en oma kijken. Die zag ik ook zitten, want mijn moeder heeft onze dansen gefilmd! Erg leuk, maar we zagen het lampje van mijn camera een beetje op het podium, haha. Maar echt te gek dat ze het gefilmd had! Ik heb dat in een filmpje gezet:


Van de vierde, maar ook de laatste show, hebben we echt een feest gemaakt. Ik denk dat iedereen in de zaal de leukste show ever heeft gehad, haha. Net voordat we opgingen voor onze eerste dans hadden we afgesproken dat we alles wat we nog hadden erin gingen gooien. En toen we in de coulisse stonden, waar we eigenlijk doodstil moesten zijn aangezien iedereen in de zaal ons kon horen, en de ander groep voor ons klaar waren, begonnen we ontzettend hard te gillen, joelen en klappen. Toen we opkwamen hebben we alles eruit gegooid en toen we klaar waren begonnen we op het podium nog even te joelen van enthousiasme. Zo ontzettend leuk! Ook deden we dit bij de tweede dans. En toen de hiphop groep van 18+ opging, gingen wij stiekem kijken in de coulisse en toen begonnen we natuurlijk ook voor hen heel hard te klappen en te joelen. Iedereen werd helemaal gek van ons, maar wij hadden de meeste lol! En bij het eindapplaus hebben we onze shirts (natuurlijk wel met een hemdje eronder) uitgetrokken en als een cowboy boven ons hoofddraaiend zijn we het podium opgerend! Het leuke was dat veel andere groepen met ons mee gingen doen, haha.
Kortom, een onvergetelijke, mooie, leuke show!

Ik zou stoppen met dansen, aangezien ik zang en musicallessen wilde gaan volgen. Maar ik laat de zanglessen maar zitten en blijf op dansen, aangezien we bij musicallessen ook zingen leren. Deze dansgroep is de leukste groep die ik ooit heb gehad, met de allerleukste mensen! Iedereen blijft volgend jaar en we gaan een superleuk jaar tegemoet! Ik kan niet zonder dansen ben ik achtergekomen en kan ook niet stoppen. Dat deed me teveel pijn! Dus ik ga lekker door en we zien wel wat er gaat komen!2 reacties:

Sandra zei

Leuk!

Ook een leuk filmpje!

_______________________________
Je kan op dit moment een Poolse
lipbalsem winnen op mijn blog

robin zei

leuk filmpje! en je nagels zijn gaaf!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive