Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 17 mei 2011

30 Days Challenge #30 Waar streef ik naar toe?

'Waar streef ik naar toe?' Deze vraag kan je op meerdere manieren vragen. Ik ga deze beantwoorden op verschillende manieren.

Als alles goed gaat heb ik volgend jaar mijn examens, waar ik natuurlijk keihard voor ga werken. Daarna zal ik een keuze moeten gaan maken welke studie ik ga doen. Er is alleen één probleem en dat is dat ik 16 jaar ben als ik mijn examens heb en als ik die haal van school af ga. Dat betekent dat ik nog niet op mezelf kan wonen en voor de meeste studies te jong ben. Ik kan kiezen om dan een jaartje te gaan werken, maar ook om een vooropleiding te gaan doen. Of een studie in Utrecht te gaan volgen, aangezien ik daar in de buurt woon.
Maar dan komt er ook nog eens bij kijken dat ik totaal niet weet wat voor studie ik wil gaan doen. Het liefst zou ik een Theateropleiding gaan doen. Maar ik ben bang dat ik niet geschikt ben hiervoor. Ik kan dansen, ik kan op zich wel acteren, maar ik kan niet zingen. De keuze 'Theater' heb ik begin dit jaar gemaakt voor mezelf, aangezien ik ergens altijd al wilde acteren, zingen of dansen. Maar ik wilde graag dit jaar van mijn dansschool afmaken en dat doe ik dan ook. Daarna kan ik zanglessen nemen en ik heb er zoveel zin in, maar ik ben ondertussen ook zo onzeker hierover. 'Straks word ik afgewezen!' 'Straks is mijn stem niet goed genoeg!' 'Misschien is mijn stem wel niet geschikt voor musical of theater.' 'Misschien kan ik wel zuiver leren zingen!' Dit zijn de gedachten die continue door mijn hoofd schieten. Ik kan er 's nachts soms niet van slapen en dat is best irritant. Maar aan de andere kant besef ik me ook wel weer dat dit goed is, want zo kan je een tweede keus maken.
Mijn tweede keus is dan ook Vormgeving. Als ik deze kant opga zou ik graag layouts van tijdschriften doen. Ook vind ik schrijven erg leuk, dus misschien zit het er wel in dat ik de richting van theater opga, maar dan met schrijven.
Ik weet het allemaal nog niet, maar het liefst zou ik graag de musicals in willen! Dat is mijn droom en de laatste tijd besef ik me steeds meer dat ik die droom achterna wil en moet gaan! Niet geschoten is altijd mis.3 reacties:

Céleste zei

Eerst doen dan nadenken hoe en wat :)

Julie zei

Je moet je droom gewoon volgen. Als je het niet probeerd weet je zeker dat het niet lukt!
Ga nou voor die zanglessen. Je kunt het, hahah!

Lauradenkt zei

Ik weet niet wat voor niveau je doet, maar je hebt een hbo-opleiding voor theaterschrijven zeg maar. Alleen is de toelating wel streng.

Maar goed, kies op gevoel!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive