Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
maandag 16 mei 2011

30 Days Challenge #29 Iets dat ik mis...

In dit artikel ga ik 2 dingen beschrijven die ik echt heel erg mis. Dat zijn 2 dingen die echt zo in mijn hoofd opkomen. Natuurlijk kan ik gaan vertellen dat ik alle dierbaren die ik ben verloren erg mis. Dat is ook zo, maar dat is natuurlijk het eerst wat er in je hoofd opkomt. Maar ik ga hier nog 2 andere dingen laten zien.

De kindervakantieweek.
Sommigen van jullie zullen hier wel eens van gehoord hebben of hebben zelfs meegedaan aan zo'n week! De kindervakantieweek was altijd de laatste week van de zomervakantie voor alle basisschool leerlingen. Elke dag om 9 uur werd je verwacht in het buurthuis, waar je dan bleef tot 3 uur. Het was denk ik bedoeld om je alweer een beetje aan schooltijden te laten wennen, maar toch was het een vermakelijke week. Je kreeg een groepje met allemaal kinderen van jouw leeftijd en daar ging je de hele week spelletjes meedoen. Je begon dan met naamkaartjes maken en daarna ging je oefenen voor de 'Bonte avond' die op donderdagavond was. Er was dan een bepaald thema en daar ging je dan wat bij bedenken om op te voeren voor je ouders en iedereen die kwam kijken! Altijd erg leuk om te doen, natuurlijk!


Ik ben het meisje met de roze kleding aan, haha.

Het was altijd een geslaagde week en als je eindelijk 9 jaar was, dan mocht je na de Bonte Avond bljiven slapen in het buurthuis. In de avond was er dan een nachtspel en daarna had je nog een disco. De volgende dag kwam je echt doodop thuis! Maar het was het waard.

Zomerkamp.

Ook een gebeurtenis uit een zomervakantie is het FNV Bondgenoten Zomerkamp waar ik heen ging. Dat was echt de mooiste week uit mijn leven.

Vol spanning zat ik met een vriendin de eerste dag in de bus richting Vierhouten. Daar aangekomen werden we naar onze tenten begeleid en konden we kennismaken met onze tentgenoten en tentleider. Daarna waren het zes dagen vol met spelletjes en vermakelijke dingen. We deden wel wat kinderlijke spellen, maar op een of andere manier maakte dat het juist leuk, aangezien we 14 waren en dan niet echt meer van dat soort spellen doen. Je zou denken dat het eng was om daarheen te gaan zonder dat je weet of het leuk word. En geloof me, dat was het ook! Maar eenmaal daar aangekomen heb je binnen no-time vrienden gemaakt en je kent aan het eind van de week ook echt bijna iedereen!
De laatste avond was er een discoavond en een kampvuur. De disco was erg leuk en bij het kampvuur gingen we ons laatste avondje vieren. 


Foto uit de disco.

Toen ik voordat ik daarheen ging op internet had gelezen wat mensen hun ervaringen waren las ik dat iedereen vertelde dat ze hadden gehuild aan het einde van die week, omdat ze gewoon niet meer weggingen. Ik was op dat moment iemand met vette heimwee en ik dacht: 'Nou dat is wel heel overdreven, het is toch fijn om naar huis te gaan!' Maar ik heb ook gehuild. En niet zo'n klein beetje ook! Ik had het zo naar mijn zin daar dat ik gewoon niet meer wegwilde. Ik had zoveel vrienden gemaakt, ik had zulke leuke dingen gedaan daar. (stiekem 's nachts naar de jongenstent en daarna keihard terug naar je tent rennen, omdat de nachtwacht achter je aan zit, etc.) en alles was echt super!

Het volgende jaar zou ik weer meegaan, maar mijn angst om geen vrienden te maken daar, nam weer toe. Ik ben toen niet gegaan, al was dat jaar daarvoor een groot succes. Nu heb ik er spijt van, maar ik kan het niet meer terugdraaien en ik ben nu te oud om mee te gaan. Misschien over 2 jaar als tentleider!

Ook heb ik vele, mooie contacten aan deze week overgehouden. Ik zal deze mensen nooit vergeten!

2 reacties:

CĂ©leste zei

Leuk geschreven :)

Lauradenkt zei

Heb ik zelf nog nooit gehad, een kindervakantieweek!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive