Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
woensdag 20 april 2011

DVD: Sydney White

Al een lange tijd heb ik de DVD 'Sydney White' in mijn kast liggen. Ook heb ik deze al ongeveer 10 keer bekeken. Niet gek dat ik er nu een artikel over schrijf!


Sydney White is een film uit 2007. Dus een film die lang bestaat. De hoofdrol Sydney White word gespeeld door Amanda Bynes. Voor de rest zie je ook Sara Paxton als de Gemene Koningin van de 'Kappa's'. En natuurlijk niet te vergeten Matt Long, die niet verkeerd is om naar te kijken! Deze komedie duurt ongeveer 104 minuten.Sydney White is een tiener die opgroeit bij haar vader. Haar vader is een bouwvakker en daarom groeit ze dus ook op tussen allemaal mannen. Haar moeder is overleden toen ze 9 jaar oud was en daarom wilde ze graag in haar voetstappen treden. Daarom gaat ze naar de universiteit en word lid van het studentencorps 'Kappa Phi Nu'. Dit zijn allemaal (blonde) meisjes met als leider 'Rachel.' Ze ontmoet daar een meisje 'Dinky' die ook lid is van Kappa en daarmee gaat ze er samen heen. Maar het was al vanaf het eerste moment duidelijk dat niemand haar mocht, omdat ze anders was. Daarom proberen ze haar te irriteren door haar allemaal vreselijke opdrachten te laten doen. Zo moet ze een jongen die ze meenaam 'Lenny' met een barrekening laten zitten. Daar voelt ze zich later heel schuldig over.

Ook weet ze de aandacht te krijgen van Tyler, die de ex is van Rachel. Rachel kan dit niet uitstaan. Als Sydney ook nog eens steeds hoger komt in de lijst met meest populaire studenten probeert ze Sydney voor schut te zetten door haar niet een Kappa te laten worden. Sydney verlaat daarom het huis en gaat voor The Vortex zitten. The Vortex is het huis waar de buitenstaanders leven. Ze hebben allemaal wel iets raars. Ook leeft Lenny hier. Lenny komt haar halen en zij bied haar excuses aan. Ze mag komen wonen in The Vortex. Al is The Vortex niet echt een schoon, normaal leefbaar huis.

Sydney merkt dat dit niet helemaal goed gaat op de universiteit en gaat een actie houden samen met de andere bewoners van The Vortex. Zo weet ze samen met de rest langzamerhand stemmen te winnen, maar aan het eind keert iedereen zich weer een beetje tegen haar. Zo weet Rachel haar tekst voor haar toespraak te wissen en moet ze in een avond overnieuw haar tekst schrijven. Maar ze weet zich er doorheen te slaan. En langzamerhand tijdens haar toespraak staat iedereen weer aan haar kant. Ze krijgt iets met Tyler en Rachel word zelfs door alle Kappa's voor schut gezet. Sydney word voorzitter van de stundentenraad.


Ik vind de film erg leuk en ik kan hem echt twintig keer overnieuw kijken als ik wil. Al zie ik niet helemaal in wat deze film te maken heeft met Sneeuwwitje?

Een erg leuke film en echt een aanrader om te kijken!

2 reacties:

Anoniem zei

wat het te maken heeft met sneeuwwitje:
1. beide hun mama verloren
2. sneeuwwitje komt bij de dwergen terecht, syndey bij de "nerds".
3. sneeuwwitje was de mooiste en dat kon haar stiefmoeder niet verdragen, hier kan die leidster van kappa dat niet verdragen dat syndey de mooiste is.
4. sneeuwwitje maakt van het huisje van de dwergen iets moois, syndey doet dit met die cycloon
voila :p

Romy zei

@ Anoniem, haha, zit wat in =)

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive