Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 12 april 2011

30 Days Challenge #6 10 Likes & Dislikes

In dit deel van de 30 Days Challenge ga ik jullie vertellen wat mijn 10 Likes & Dislikes zijn.

Likes:
- Muziek. - Ja dat is het eerste wat ik noem, haha. Ik ben echt gek op muziek! Ik luister de hele dag door muziek en ben ook vaak aan het zingen, dansen, etc.
- Musicals. - Dit heb ik al genoemd bij mijn hobby's, dus ik hoef er niet al te veel over uit te leggen.
- Voetbal. - En ja, dit meen ik echt. Ik ben gek op voetbal! Eerst vond ik er echt niets aan, maar sinds ik een keer heb gekeken en heb begrepen waar het spel om draait, vind ik het hartstikke leuk. Jammer alleen dat ik er nooit tijd voor heb.
- Mijn vrienden. - Ja, deze mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Deze mensen staan altijd voor me klaar, zullen me niet uitlachen om hoe ik ben en ook niet boos worden als ik weer eens iets stoms zeg. Love them <3
- Beauty. - Ja, zo ben ik met deze blog begonnen. Ik was nog maar een nieuweling toen ik begon en nu ben ik er lekker mee aan het experimenteren en ga zo maar door!
- Biscuitjes. - Haha, als je me ergens blij mee maakt dan zijn het biscuitjes. Wel van die lekkere grote en niet van die harde kleintjes. Dat is echt heerlijk, haha!
- Praten. - Ja, ik houd van praten. Heerlijk! Ik kan soms echt aan één stuk doorpraten over van alles en nog wat. Voor sommige mensen erg irritant, maar zo ben ik nou eenmaal.
- Mensen die zichzelf zijn! - Ik vind het leuk als mensen lekker zijn zoals ze zijn. Zich niet anders voor doen en gewoon lekker aantrekken en doen wat ze zelf willen.
- Dieren. - Jaaa, ik houd van dieren. Ik kan goed overweg met ze en ze zijn meestal gewoon zo lief! Ja het klinkt best raar als ik zeg dat ik goed met ze overweg kan, maar ik zal niet snel bang zijn voor dieren en ik vind het altijd leuk om met ze te spelen.
- En natuurlijk bloggen! - En als ik toch bezig bent moet ik deze eigenlijk wel noemen. Dit is mijn grootste bezigheid na school en I Love It!

Dislikes:
- Arrogante mensen. - Oké, dit is een groot woord, maar hier bedoel ik de mensen die zichzelf hoger vinden staan dan anderen. Gadverdamme, wat word ik soms chagrijnig van die mensen, zeg!
- Slechte cijfers op school. - En geloof me, daar heb ik ervaring mee! Ik kan soms echt achter elkaar wel 10 onvoldoendes halen en ik voel me dan altijd echt zo droevig. Mensen allemaal om je heen met hele hoge cijfers en jij dan met een laag cijfertje.
- Onzeker zijn. - Deze hoort wel een beetje bij mij. Sommige mensen zien het niet aan mij, maar ik ben echt heel onzeker. Dit heeft allemaal te maken met mijn verleden en het is iets waar ik overheen ben moeten stappen. Ik ben de laatste tijd wel veel minder onzeker geworden, maar nog steeds zit het ergens en het komt afentoe opeens naar boven.
- Huiswerk. - Wie heeft het ooit uitgevonden? Bah, de hele tijd thuis je huiswerk zitten maken en geen tijd voor andere dingen.
- Geen vrije tijd hebben voor het bloggen. - Ja, hier heb ik vaak last van. Dan zit je tot half 5 op school, kom je thuis moet je eten maken en opeten en daarna opeens sporten of opeens komt er dan huiswerk die je moet maken. En dan daarna er nog achterkomen dat je voor die dag erop geen artikelen ingepland hebt staan. Balen! Dan maar snel wat inspiratiefoto's!
- Mensen die zichzelf altijd gelijk vinden hebben. - Met dit soort mensen zit ik echt opgescheept. Ze vinden dat ze altijd gelijk hebben en dan maar andere mensen naar beneden halen, nou doei. Maar gelukkig is niet iedereen zo.
- Leraren die je storen als je net lekker aan het praten bent. - Haha, deze spreekt van zichzelf denk ik!
- Slecht weer. - Regen, hagel, sneeuw, kouw. Ja deze dingen bedoel ik. Ik kan slecht tegen kou en dit weer is helemaal vreselijk!
- Dat je haar nooit zit hoe jij het wilt! - Mijn haar zit nooit hoe ik wil dat het zit. Echt irritant, als er één plukje niet goed zit, word ik al gek. Soms word ik er zo chagrijnig van dat ik echt keihard die borstel door de badkamer wil smijten, haha. Nee hoor, ik ben niet agressief =)
- Pesten. - Hier heb ik altijd al een hekel aan gehad. Iemand die een ander pest, ik denk dat niemand dat leuk vind!

Wat zijn jouw likes en dislikes??

2 reacties:

Lieke zei

Die dislikes kan ik me heel goed in vinden haha ;p

Angélique zei

Kan me ook wel in de lijstjes vinden :P

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive