Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
maandag 11 april 2011

30 Days Challenge #5 Irritaties.

Wat zijn nou mijn irritaties?

Als ik er zo over nadenk kan ik niet zo snel iets bedenken, terwijl ik snel geirriteerd ben aan iets of iemand. Toen heb ik op een dag bijgehouden waar ik allemaal aan geirriteerd werd en daar kwam dit uit.

Mensen die liegen.
Ik heb er zo'n pesthekel aan als mensen liegen. Natuurlijk liegt iedereen wel eens ergens over, maar om aan één stuk door te liegen? Zo had ik ooit een vriendin die alleen maar loog. Ze vertelde ons eerst dat ze nooit een vriendje had gehad en nog nooit gezoend had, maar nog niet eens een week daarna vertelde ze dat ze naar een feest was geweest van haar paardrijden en dat ze daar gezoend had met een bekende paardrijder. Nou sorry, maar als je liegt lieg dan goed! Het klinkt als iets stoms, maar ik kan me daar zo aan dood irriteren. Nou goed, maar ook een leugen van: Die en die hebben dat over je gezegt. En dat blijkt later dan niet waar te zijn. Bah, wat heb ik daar een hekel aan.

Mensen die zichzelf hoger vinden staan dan anderen.
Ja, dit is denk ik de grootste irritatie van mij. Mensen die zichzelf fantastisch vinden en daardoor andere mensen naar beneden halen. Ik ben er met veel bevriend geweest en ik heb maar achter hun kont aangelopen, omdat ik dacht dat ik dan populair was. Nou nee, niet dus. De laatste tijd irriteer ik mezelf er echt aan dat er bijvoorbeeld bij mij op school mensen lopen die iedereen maar een beetje lopen uit te lachen omdat ze 'anders zijn.' Van die meisjes die zo mager zijn en dan naar mensen die een normaal, mooi figuur hebben gaan lopen wijzen van 'Kijk eens hoe dik die is!' Bah, doe normaal, mager skelet, denk ik dan, haha.

Mensen die doen alsof ze veel vrienden hebben.
Dit is eigenlijk een soort van vervolg op het vorige punt. Mensen die dan gaan doen alsof ze veel vrienden hebben en erg populair zijn. Bijvoorbeeld als ze dan een onvoldoende hebben gehaald, omdat ze niet hebben geleerd omdat ze betere dingen te doen hadden en dan naar die leraar gaan om te zeiken en dan later met een hele groep vrienden aankomen. Wat gaan ze doen dan? Die leraar in elkaar slaan? Dan van school getrapt worden en in een doos gaan wonen? En ook zichzelf vergelijken met anderen en dan anderen gaan pesten, omdat je met een hele groep vriendinnen staat. Doe normaal!

Mensen die zelf niet kunnen inzien dat ze fout zitten.
Haha, ik denk dat veel mensen last hebben van deze. Dan heb je een discussie of een soort van ruzie en je weet 100 % zeker dat je gelijk hebt. Maar de ander wil maar niet toegeven en je gaat maar door, omdat je zeker weet dat je gelijk hebt. En die ander blijft maar doorgaan, want die wil niet door de mand vallen of die ziet zelf niet in dat hij/zij fout zit. Niet iets heel ergs, maar het kan wel zo vreselijk irritant zijn!

Zo dat zijn mijn irritaties. Het zijn veel irritaties die over mensen gaan, dingen die mensen vaak doen zonder dat ze er zelf bewust van zijn. Hebben jullie ook wel eens zoiets meegemaakt??

6 reacties:

Julie zei

Jep, met deze irritaties ben ik het zo mee eens! BAH! mensen die liegen!
Nu ga ik snel naar WI, party!

Maccia zei

Heel geinig dat je een voor een punten noemt waaraan jij en iedereen anders zich ook wel eens schuldig maakt, maar goed ook irriteer me er wel eens aan. Het is allemaal menseigen en helaas dus nodig om onzekerheden te over bloemen.

Romy zei

@Maccia, Inderdaad, het zijn dingen die jezelf ook wel eens doet, maar bij anderen irriteer je jezelf echt eraan, haha!

liekevandam zei

Die 1e 3 ben ik heto ok zo mee eens! Bah, ik haat mensen die zichzelf te goed vinden voor anderen....

Lisanne zei

leuke post!

Carola zei

Ik kan me in je irritaties vinden :)

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive