Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
dinsdag 8 maart 2011

Terug in de Tijd: Week 10


Toen ik 13 jaar was, ging ik op zomerkamp. Er werd aan mijn moeder gevraagt of ik mee wilde op een zomerkamp, aangezien ze te weinig mensen hadden. Eerst twijfelde ik heel erg. Totdat ze zeiden dat er een vriendin mee mocht. Toen heb ik die gevraagt en die wilde graag mee. Zomerkamp word altijd heel stom uitgedrukt. Dus ik had zo mijn twijfels. Maar in de bus was het al reuze gezellig. Toen ik daar aankwam, mocht ik mijn tentgenoten niet echt. We moesten in een tent slapen op een soort van camping. Met een huis verderop waar we altijd aten. En de hele dag door werden dingen georganiseert. Maar de mensen daar kende ik nog niet, dus ik vond ze niet heel aardig. Maar na 1 dag kende je ontzettend veel mensen en ik had de leukste tijd van mijn leven! Jongenstenten stonden naast die van de meiden, dus 's nachts kroop je aan de achterkant onder je tent door om naar de jongenstenten toe te gaan. Ook nog eens zo zacht omdat anders de nachtwacht je zou betrappen. Leuke mensen, waar je het met iedereen goed kon vinden. De hele week bestond uit spelletjes die je tegen de andere deelkampen moest doen. Dat was zo leuk! De enalaatste avond hadden we een disco en daar lieten we deze foto maken. Deze foto staat nog steeds bij mijn favorieten, omdat ik deze mensen nooit, maar dan ook nooit meer, van mijn leven vergeet! Dus krijg je ooit de kans (als je nog onder de 14 jaar bent) om op dit zomerkamp mee te gaan, doe het! Je houd er een berg goede vriendinnen aan over en je hebt een fantastische week!

Met een aantal mensen van dit kamp heb ik nog goed contact via msn, hyves, etc. Met een paar heb ik geen contact meer, helaas.

En ik weet dat ik nogal een spastische hand heb met krassen, haha! Maar ik vind het niet echt nodig om mensen te laten zien met hun hoofd. Daar wil ik eerst toestemming van hebben en als ze het niet willen dan kras ik ze dus gewoon door.

2 reacties:

Lieke zei

Klinkt leuk! (:

robin zei

klinkt heel gezellig!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive