Wishlist 2012

Movies
- You Again
- Letters To Juliet
- The Vampire Diaries Season 1
- The Vampire Diaries Season 2
- What A Girl Wants
- Easy A
- The Notebook
- Honey
- Glee - The Concert movie.

CD's
- Roon Staal - Journey
- Demi Lovato - Unbroken
- Jessie J - Who Are You
- Martina mcBride - Shine

Books
- Verraden - P.C. Cast
- Uitverkoren - P.C. Cast
- Ontembaar - P.C. Cast
- Style - Lauren Conrad
- It's Not How Good You Are, It's How Good You Want To be.

Beauty
- 120 Eyeshadow Palette
- Sugarpill Pressed 4 Colour Palette 'Sweetheart'
- Too Faced 'Romantic Eye' Palette
- TBS Shimmer Cube 'Bunch of Violets'
- Beautyblender
- NYX Rouge Cream Blush 'Glow'
- Sleek Round Lipgloss 'Strawberry'
- Trind Caring Colour Nail Lacquer 'CC135'
- Katy Perry 'Purr'
- Beyonce 'Heat Rush'
Mogelijk gemaakt door Blogger.
vrijdag 12 november 2010

Over mij

Over Romy!
Zoals de meesten van jullie denk ik wel weten, ben ik Romy. Ik ben 16 jaar oud en geboren op 17 september 1995 in Utrecht. Daar woon ik nog steeds ergens in de buurt. Ik woon met mijn ouders en mijn kleinere broertje van 11 in een huis. Ik zit in de 4e klas. Ik doe HAVO en heb het daar ontzettend naar mijn zin.

Ik ben gek op muziek. Ik luister van alles. Pop, Jazz, Rock, R&B, noem maar op.
Ik doe aan dansen. Dat doe ik echt al vanaf dat ik 8 ben en ik vind het nog steeds erg leuk. Vroeger deed ik Jazzdance, maar dat werd op het gegeven moment iets te makkelijk voor me. Ik vond het daardoor minder leuk en ben op Hiphop gegaan.
Ook ben ik gek op zingen, al kan ik er echt niets van. Daarin ben ik denk ik totaal niet muzikaal.
Als ik niet op school zit en geen huiswerk maak, zit ik veel achter mijn computer. Dan ben ik een beetje met mijn blog bezig, luister ik muziek of kijk ik een film.
Ik houd veel van make-up en dan speciaal nagellak. Ik heb van mezelf best mooie, lange nagels en die kan ik mooi lakken.
Ik ga graag naar musicals en ik vind het ook altijd leuk om met die mensen op de foto te gaan. Daarom gaan een vrienden ik vaak naar de artiestenuitgang om foto's te krijgen met ze.
Wat ik ook erg leuk vind om te doen is schrijven. Ik heb een hele lange tijd graag iets met schrijven willen doen. Journalistiek leek me erg leuk. Maar de laatste tijd is dat iets minder geworden. Ik vind het nog steeds super om te doen, maar niet als het gedwongen is, wat dus later bij Journalistiek wel gaat gebeuren. Daarom houd ik dus mijn blog bij, waar ik lekker kan schrijven wanneer ik er zin in heb.
Nu Journalistiek een beetje minder is geworden en ik binnenkort een keuze moet gaan maken, wil ik denk ik later iets gaan doen met toneel of vormgeving. Daar ben ik nog over aan het twijfelen.Over Mybeautifulcrazylife!
Ik ben deze blog dus eigenlijk begonnen omdat ik erg van schrijven houd. Zo kan ik schrijven over alles wat mij interesseert. Je zal hier veel dingen op tegenkomen over mijn eigen leven, maar ook over make-up, musicals, mijn zelfgemaakte armbanden, films, boeken, en noem maar op.

1 reacties:

Yanou zei

Leuke foto!!

Een reactie posten

Bloglovin.

Follow Knock Knock, This is me!

Twitter.

Volg me op twitter! Follow RomyMBCL on Twitter

Formspring.


Blog Archive